Miley Cyrus alweer naakt in nieuwe videoclip


photo credit: AlexKormisPS (ALM)

In een nieuwe videoclip die Miley Cyrus samen met rapper Future heeft opgenomen, is ze weer naakt te zien. De videoclip Real and True is gisteravond in première gegaan en is het tweede nummer op Mileys Album Bangerz. Het eerste nummer op het album Bangerz, Wrecking Ball, was Miley Cyrus ook naakt te zien. Dit nummer won een MTV EMA award afgelopen zondagavond. Ben benieuwd of haar evakostuum de huisstijl is voor haar hele album.

Lees ook:Miley Cyrus weer provocerend tijdens MTV EMA met joint
Lees ook:Naakte Miley Cyrus breekt alle video records!
Lees ook:Miley Cyrus doet niet meer aan twerken
Lees ook:Miley Cyrus relatie met fotograaf Rolling Stone
Lees ook:Miley Cyrus wordt volwassen (zie de nieuwe clip!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>