Miley Cyrus doet niet meer aan twerken


photo credit: samborowski

Miley Cyrus wil met haar aankomende Bangerz tournee een meer beschaafde weg in slaan. De laatste tijd kreeg de 21-jarige zangeres veel kritiek over zich heen, omdat haar optredens nogal ordinair zijn. Denk bijvoorbeeld aan haar optreden tijdens de MTV VMA’s met Robin Thicke, toen ze het woord twerken meteen op de kaart had gezet. In eerste instantie deed al die kritiek Miley niks. Ze vindt juist dat ze zich altijd moet onderscheiden en alleen maar moet doen waar ze zelf zin in heeft. Toch heeft ze besloten om tijdens haar aankomende Bangerz tour niet te twerken. Miley Cyrus gaat zich meer focussen op haar zang en wil haar publiek laten zien dat ze meer is dan een schaars geklede rebel.

Benieuwd hoe een optreden van Miley Cyrus is zonder twerken? De zangeres treedt 2 mei 2014 op in de Ziggo Dome.

Lees ook:Strippers leren Miley Cyrus twerken
Lees ook:Miley Cyrus alweer naakt in nieuwe videoclip
Lees ook:Harry Styles verkleed als Miley Cyrus in hotpants
Lees ook:Miley Cyrus en Harry Styles nieuw liefdeskoppel?
Lees ook:Miley Cyrus mag nooit meer twerken – oeps!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>