Miley Cyrus weer provocerend tijdens MTV EMA met joint


photo credit: AlexKormisPS (ALM)

Voordat de MTV EMA’s begonnen afgelopen zondag, vroeg ik mij al af hoe Miley Cyrus zich zou gaan gedragen. Op de dag zelf zat zij nog lekker met Afrojack en Cara Delevigne in een coffeeshop, dus dat voorspelde al niet veel goeds. Haar vorige optreden met Robin Thick is iedereen bijgebleven. Tijdens de MTV EMA’s afgelopen zondag kreeg Miley Cyrus een award voor haar veelbesproken videoclip Wrecking Ball. In haar niets verhullende outfit kwam zij het podium oplopen om de award in ontvangst te nemen. Na haar speech stak zij provocerend een joint op. In Amerika is dit deel van de uitzending zelfs weg gecensureerd, dus alleen de kijkers in Europa hebben het kunnen zien. Na haar jointje liep ze weer het podium af, niet dat ze echt kon lopen in die outfit. Wat Miley Cyrus hier mee wil bereiken weet ik niet, aandacht krijgt ze in ieder geval al genoeg.

Bekijk hier het fragment van Miley Cyrus met haar jointje:

[videostrip guid="011956875"]

Lees ook:Miley Cyrus’ huis leeg geroofd
Lees ook:Miley Cyrus’ sexy paaldans-act (video)
Lees ook:Al het celebritynieuws van de afgelopen week in één video!
Lees ook:Miley Cyrus zoent met Cara Delevingne
Lees ook:Miley Cyrus alweer naakt in nieuwe videoclip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>