Mark Owen (Take That) had seks met 16-jarige meisjes

Pigeons On Mark Owen

Het verhaal wordt steeds smeuiger. Zoals verwacht komt de ene na de andere “Take That-fan” nu met zijn verhaal naar buiten over de vermeende slippertjes en one night stands die de heren zouden hebben gehad met fans. Nu komt de engelse krant Mirror naar buiten met twee dames die op 16-jarige leeftijd het bed deelden met de zanger.

Het lijkt allemaal wat heftiger dan het is, de nu 38-jarige Owen was toen nog maar 23, want het voorval speelde zich af in 1995. Mark vroeg de 16-jarige meiden, Susan en Kim genoemd in het artikel, in een hotel in Londen waar zowel de band als de meiden verbleven of ze zin hadden om naar een feestje te komen op zijn kamer. Toen ze op zijn kamer kwamen, was er echter geen feestje gaande, maar ontkleedde Mark zich tot in zijn Calvin Klein onderbroek en vroeg de meiden of ze bij hem in bed kwamen.

De meiden kropen met hun kleren aan bij hem in bed. Mark zei dat hij seks met allebei wilde. Hij had de condooms al klaar liggen. Maar de meiden wilden niet. Uiteindelijk voerden zowel de dames bij Mark als Mark bij hen seksuele handelingen uit die niet nader benoemd worden. Tot de daadwerkelijke daad kwam het echter niet, hoewel Mark bleef aandringen. De dames wilden echt niet. Ook de dagen erna bezochten de meiden zijn hotelkamer en vrijden met de zanger. Volgens de dames wist hij dat ze pas 16 waren.

Vorige week werd bekend dat Mark zijn vriendin, en inmiddels vrouw, Emma meerdere malen had bedrogen met een tiental one night stands en een langdurende affaire. Mark zit momenteel in een kliniek om van zijn drankprobleem af te komen.

Lees ook:‘Mark Owen had meer lange relaties met minnaressen’
Lees ook:Uri Geller bevestigt verhaal Jacksons spermadonor (video)
Lees ook:Take That’s Mark Owen had tien affaires!
Lees ook:Ook Take That’s Howard ‘pieste buiten de pot’
Lees ook:Nieuwe K3 gaat kl*te

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>