Take That’s Mark Owen had tien affaires!

 Gary Barlow and Mark Owen of Take That make an appearence on Italian MTV's TRL

Het is een shock in de Engelse popwereld vandaag. De rustige, altijd zo lief en braaf overkomende Mark Owen van Take That heeft in de Engelse krant The Sun toegegeven tijdens zijn relatie met zijn vrouw Emma maar liefst tien affaires te hebben gehad. De zanger, die eind vorig jaar trouwde met Emma, zegt een nieuwe start te willen maken…

De popster, die in Engeland altijd werd gezien als de ideale schoonzoon, liet gisteravond weten dat hij tien affaires had. Mogelijk hebben de gebeurtenissen rondom Tiger Woods, John Terry en Ashley Cole hem er toe doen zetten om zelf met zijn verhaal naar buiten te komen, voordat een van zijn tien minnaressen dit zou doen.

Mark, 38, heeft gisteren zijn vrouw Emma Ferguson, met wie hij in november trouwde en die de moeder van hun twee kinderen is, alles verteld over zijn minnaressen. Met een van hen, de 24-jarige accountmanager Neva Hanley (zie foto en video!), had hij naar verluid vier jaar lang een relatie. Tot een maand voor hij ging trouwen, had hij nog seks met haar. In het afgelopen jaar maakte Owen 12.000 pond over naar de rekening van Neva. Volgens hem was dit geen zwijggeld, maar wilde hij haar helpen omdat ze haar baan verloren had en haar rekeningen niet kon betalen. Volgens hem was hij er altijd voor hem als hij problemen had.

De overige dames waren vooral korte flings en one night stands. Misschien waren het er wel meer dan tien, zegt Mark zelf. Hij zegt heel veel spijt te hebben en geeft zijn jarenlange strijd met drank de schuld van zijn ontrouw. “Ik ben een idioot, een sukkel en wat al niet meer geweest”, zegt hij tegen de krant. Emma en Mark zijn vijf jaar samen. Een schok voor alle fans, maar ongetwijfeld vooral voor Emma. Sinds hun huwelijk zou Mark niet meer vreemd zijn gegaan. Over hun toekomst zegt Mark: “Emma is a strong girl. She has to do what is right for her and the kids. And I am here if she wants me.”

Lees ook:Meer foto’s van Mark Owen’s minnares!
Lees ook:‘Mark Owen had meer lange relaties met minnaressen’
Lees ook:Mark Owen (Take That) had seks met 16-jarige meisjes
Lees ook:Dit was de geheime vriendin van Mark Owen! (zie video!)
Lees ook:Ook Take That’s Howard ‘pieste buiten de pot’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Take That’s Mark Owen had tien affaires!

  1. Take That fan

    Zo’n schok is het niet hoor, mensen van de papparazzi. Wij fans weten al jaren dat Markie en zijn Makkers van meerdere walletjes eten. Tien vinden wij nog weinig! Die 3 Chinezen die tegelijk meegingen naar zijn hotelkamer in 2007 tellen zeker maar als 1?

    Nu Howard nog, kom op jongen..spill it!

      /   Reply  / 
  2. Daisy

    Ze zijn zeker ni heilig, dat weet iedereen. Maar ik had toch wel meer verwacht van Mark Owen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>