Ook Take That’s Howard ‘pieste buiten de pot’

Take That Present: The Circus Tour Live - Show

Het was te verwachten, alle vuile was rondom de heren van Take That komt nu naar buiten. Na Mark Owen blijkt nu ook Take Thatter Howard Donald minstens één affaire te hebben gehad en zelfs met een Nederlandse! Merith (Koevermans-)van Onselen (28) had acht maanden een affaire met de popster.

Tijdens de affaire met Merith had Howard een relatie met Marie Christine Musswesseles, de moeder van zijn jongste dochter. Ook Merith was tijdens de affaire geen vrijgezel en was zelfs getrouwd. De twee ontmoetten elkaar in juli 2008 in een club in Berlijn, waar Howard als DJ regelmatig te zien was. Merith laat aan de krant News of the World weten dat Howard duidelijk interesse in haar had, maar hij had pas de moed had haar dat te vertellen na het roken van een joint. Merith vertelde hem dat ze getrouwd was en dacht dat het einde van de liefde zou zijn, maar Howard stuurde  daarna maandenlang pikante emails naar haar. Uiteindelijk bezweek ook Merith, wat de start bleek van een gepassioneerde relatie. Howard zou veel behoefte aan seks hebben gehad en volgens Merith kwam hij bij haar goed aan zijn trekken.

Howard liet Merith naar zijn huis in Londen komen, waar ze dagenlang seks hadden. Hij gaf haar zelfs de sleutel van zijn buitenhuis toen Merith ruzie kreeg met haar man. Toen ze weer thuiskeerde vroeg ze een echtscheiding aan van de man waar ze al tien jaar mee samen was. Ze vertelde haar man over Howard, die haar vroeg waarom ze in hemelsnaam op iemand van Take That was gevallen. Merith bracht daarna nog meer tijd door in Londen met Howard en ontmoette zelfs de andere leden van Take That. Zij vonden het blijkbaar geen probleem dat hij met Merith was, terwijl hij nog een vriendin had die op dat moment met zijn dochter in Duitsland woonde.

In april stelde Howard Merith zelfs voor aan zijn oudste dochter Grace (11) en haar moeder, Victoria Piddington, met wie Howard nog steeds bevriend was. Uiteindelijk verbrak Howard de relatie met Marie, maar ook de interesse in Merith leek te verdwijnen. In oktober ontmoetten zij elkaar voor de laatste keer en liet Howard steeds minder van zich horen. Merith is ook niet verbaast over de affaires van Mark Owen, maar het aantal meiden waarmee hij waarschijnlijk vreemd vond ze toch wel shocking.

Wat zal er de komende dagen nog meer naar boven komen over de heren van Take That? Wij hebben het idee dat dit niet het laatste is wat we hierover zullen horen…

Heb jij een tip voor ons? Laat het ons weten! Volg Celebblog.nl ook op Twitter!

Lees meer over dit onderwerp hier:
Mark Owen had tien affaires
Dit was de geheime vriendin van Mark Owen (video)
Mark Owen had meer lange relaties met minnaressen

Lees ook:Meer foto’s van Mark Owen’s minnares!
Lees ook:‘Mark Owen had meer lange relaties met minnaressen’
Lees ook:Robbie Williams officieel terug bij Take That
Lees ook:Take That’s Mark Owen had tien affaires!
Lees ook:Mark Owen (Take That) had seks met 16-jarige meisjes

134 Reacties // Reageer

134 thoughts on “Ook Take That’s Howard ‘pieste buiten de pot’

  1. Ikke

    *kuch* slet *kuch*

      /   Reply  / 
  2. Yo

    Merith is gewoon een ordinaire hoer. Zij is GEEN slachtoffer en ontmoette hem niet elke keer toevallig in clubs. Zij zocht hem daar zelf op met vriendinnen omdat zij een groot Take That-fan was. Zij heeft zelfs in december 2008 de prijsvraag van RTL Boulevard gewonnen zie http://www.youtube.com/watch?v=MrwxdWKAgpA
    In die tijd gingen er dus al vieze mailtjes over en weer!

      /   Reply  / 
  3. Yo

      /   Reply  / 
  4. Another Gossip Girl

    En dan niet te vergeten van Mevrouw Merith eigenlijk zwanger wilde worden van haar Howard (ze was al gestopt met de pil) en dat hij gezegd heeft dat als ze dat zou doen, dat ie hoogstpersoonlijk met haar naar een abortuskliniek zou gaan.
    En dat was toen het einde van hun (sex)relatie….

      /   Reply  / 
  5. Yo

    En omdat ze nu dus flinke alimentatie is misgelopen heeft ze dus waarschijnlijk haar verhaal gekocht want manlief wilde haar natuurlijk ook niet meer.

      /   Reply  / 
  6. Ikke

    overigens heeft HIJ haar toch gedumpt en niet andersom? Sheeeeeee’s naughty she’s naughty..

      /   Reply  / 
  7. Mira

    Zo wat zijn we allemaal weer lekker ouderwets zeg! Dus het is ok dat een man lekker gaat zitten rondn***en (ook vriendin en kind trouwens), maar een vrouw is al weer meteen de slet. Zo komen we ook nooit ergens met het feminisme. Ik denk als we heel goed nadenken we wel weten wie de echte sletten in het verhaal zijn! En dat zijn niet de naieve meisjes die er helaas intrappen, but the men himself! Inderdaad jammer dat ze door hun idoolverering erin trappen

      /   Reply  / 
    1. me

      Volgens mij zijn we er allemaal wel over eens dat vreemdgaan not done is…. Maar Smerith is absoluut geen slachtoffer, maar een gebruiker.

        /   Reply  / 
    2. Viola

      Mira, ik vind dat dit soort meisjes weinig met feminisme te maken hebben. Ik heb sowieso problemen met VOLWASSEN vrouwen die mannen vereren alsof ze nog bakvissen zijn. Ontwikkel je eigen leven, je eigenwaarde, ipv een droom achterna te jagen in de vorm van een man en zo je verantwoordelijkheden te ontvluchten. Duidelijk een voorbeeld van iemand die zich totaal niet ontwikkeld heeft en geen idee heeft wie ze zelf is. En de zg. vriendin die haar tolk speelde, mag zichzelf ook wel eens diep in de ogen kijken. Zij was blijkbaar een stuk intelligenter, had echter een gebrek aan emotionale intelligentie. Zo’n dom meisje bescherm je toch tegen zichzelf? Ik bedoel ze was 26/27 en kon nog niets eens alleen naar London omdat ze geen Engels sprak??? Ja, ik weet zeker dat ze zijn soulmate was, ze zullen diepe gesprekken hebben gehad. Face the facts; Howard is maar een omhooggevallen bouwvakker. Onontwikkelde lower class met geld. Hoe je daar naar op kunt kijken? Alleen omdat het een knappe man is? Yeah right, truly feminism at his finest.

        /   Reply  / 
      1. Yo

        Amen Viola!

          /   Reply  / 
  8. The Real Gossip Girl

    Een slachtoffer is Merith zeker niet, behalve misschien de “vriendinnen” die ze zo hard heeft gebruikt en laten vallen. Laten we daar nog eens boekje over open doen?

    Lekker in de bus naar Duitsland terwijl je vent aan de lijn hangt dat je kind ziek is en dan zeggen dat dat niet jouw probleem is, lekker moederfiguur is dat!

    Eerst de hoer uithangen en er dan ook nog geld aan verdienen. Bah bah!

      /   Reply  / 
  9. me

    uche uche Mega slet uche

      /   Reply  / 
  10. me

    Zal me trouwens een heel intense relatie zijn geweest, aangezien ze amper een woord engels spreekt.

      /   Reply  / 
  11. GossipGirl

    Oh geloof me; aan Howard ga ik geen woorden meer vuil maken! LO-SER!

      /   Reply  / 
    1. me

      He watch it girlie! We hebben het hier wel over “mijn ventje he” lol

        /   Reply  / 
  12. Ikke

    Beste “Mira”, ja hij zit ook fout maar zij komt met het verhaal naar buiten, oftewel je verdient geld aan het rondneuken=slet.

    Ik vind het geen feminisme als je je relatie(die tot dan toe schijnbaar goed was) op het spel zet voor een nachtje of wat met je idool. Die niet eens met je naar buiten wil aangezien de pers het maar eens zou zien… en je kind thuis achterlaat.

      /   Reply  / 
  13. Another Gossip Girl

    En waar is die allerbeste vriendin van haar in dit verhaal?
    Mascha Looije die haar overal mee hielp, omdat Merith amper een woord Engels sprak en Mascha dus alles moest vertalen. Inclusief het smsen naar Howard werd door haar gedaan.
    Tripjes naar London ging er altijd een vriendin mee omdat Merith niet alleen kon…….

      /   Reply  / 
  14. The Real Gossip Girl

    ja Mascha…..hebben we daar nog een leuke foto van?

    Trouwens laten we niet vergeten dat Howard op de bruiloft van vriendin Marloes/Marloeder zou komen maar dat de vriendinnetjes ruzie kregen!

    Zou Merith weten wat SOA is in het Engels??

      /   Reply  / 
    1. it's me bitch

      wil je niet met zaken bemoeien waar je niks van af weet vuile…..%$#@%^%&*&!
      get a life on your own… o nee sorry dat kan niet omdat jij t bent

        /   Reply  / 
      1. Yo

        Marloes? ;)

          /   Reply  / 
      2. Ikke

        als ‘t niet klopt dan horen we graag jouw kant van het verhaal…

          /   Reply  / 
    2. Ikke

      damn je schuilnaam is mislukt, nu al beroemd&berucht! Laat ons niet langer in spanning “it’s me bitch” & laat ons weten wie het is.

      Als ik jou was “ik ben ‘t trut” zou ik me nu opgeven voor de volgende uri geller!

        /   Reply  / 
      1. lover

        jeetje wat een jaloerse wijven zijn jullie allenmaal zeg…
        ohohoh wat hadden jullie graag met hem in bed gelegen

          /   Reply  / 
        1. Yo

          Hihi, als we dat zouden willen dan was het wel gebeurd!

            /   Reply  / 
          1. lover

            waar maken jullie je dan zo druk over.. laat iedereen lekker zijn eigen leven lijden en als dit haar keus was get over it

              /  
          2. Yo

            Veel mensen zijn door deze personen gekwetst. Enne, waarom reageer jij in dit topic dan? Laat ons lekker ons eigen leven leiden ;)

              /  
        2. Ikke

          nee dankjewel

          Ik ben niet jaloers, ik ben er gewoon niet mee eens wat ze heeft gedaan.

            /   Reply  / 
          1. The Real Gossip Girl

            Nee, dank u…hoef geen gratis soa

              /  
          2. lover

            laat t dan met rust en hou je bezig met jezelf

              /  
          3. Yo

            Lover, precies hou je bezig met jezelf ;)

              /  
        3. Neva

          oh hell no, I did not want any “genitale wratten”

            /   Reply  / 
        4. Ikke

          als Merith Howard met rust had gelaten dan hadden wij ook niet gereageerd.

          Als fan zet je de vuile was niet buiten. Doe je dat wel, verbaas je dan niet op reacties van andere fans. Die wel weten hoe het zit.

            /   Reply  / 
  15. Mascha L

    mijn naam is haas

      /   Reply  / 
    1. Ikke

      je neus groeit….

        /   Reply  / 
      1. Another Gossip Girl

        en je pukkel ook…..

          /   Reply  / 
  16. Another Gossip Girl

    overduidelijk lesbie…

    Weet je ik denk dat het Mascha is geweest die het hele verhaal naar buiten heeft gebracht.
    Zij was hopeloos verliefd op Merith en toen Merith haar echt niet wilde, heeft ze wraak genomen…….

      /   Reply  / 
    1. me

      Whahaha leuke theorie…misschien heeft ze het gedaan omdat ze via merith nog niet werd genomen door Jay!

        /   Reply  / 
      1. Yo

        Maar Jay is gay, of is dat in ieder geval spontaan geworden toen hij Mascha zag!

          /   Reply  / 
        1. Another Gossip Girl

          dat laatste denk ik zeker………. want wie wil haar nou?

            /   Reply  / 
          1. Ikke

            he, niks over mijn menneke dit x he… :)

              /  
          2. it;s me bitch

            nee niks over jay he maar dat hij ook met een nederlands chick(slet) naar bed is geweest in het dylan hotel is wel oke zeker

              /  
          3. Yo

            Hahaha, volgens mij bedoelde ikke dit geheel sarcastisch hoor :P

              /  
          4. Yo

            Bovendien is Jay voor zover wij weten single en kan hij dus doen wat hij wil en de fan was ook single!

              /  
          5. The Real Gossip Girl

            Jay is vrijgezel, there’s a minor difference.
            Plus zij heeft geen verhaal aan de NOTW verkocht.

              /  
          6. me

            euhm, ja! Die heeft geen vaste relatie en die verkoopt haar verhaal niet…

              /  
    2. Neva

      eeeh hallo, die kerel is single…

        /   Reply  / 
  17. The Real Gossip Girl

    Hoi Marloes,
    hoest met je huwelijk?

      /   Reply  / 
    1. Mascha L

      heeft iemand laatst nog Meet The Fockers gezien??

        /   Reply  / 
    2. Yo

      Vast niet best. Was hij niet al tijdens de bruiloft vreemd gegaan of zo?

        /   Reply  / 
      1. Ikke

        bruidsmeisje rings a bell…

          /   Reply  / 
        1. Yo

          en ik maar denken dat die gast homo was!

            /   Reply  / 
          1. lover

            jeetje wat een kleuters zijn jullie met ze alle zeg

              /  
          2. Yo

            Schijnbaar voel je je thuis met al je reacties ;)

              /  
  18. Neva

    whoohoo Mark paid me 12,000!! and did Merith get anything?

      /   Reply  / 
    1. Ikke

      champignonnetjes?

        /   Reply  / 
      1. me

        He gatver!!! Doet me trouwens aan een heeeeeeeeel ander topic denken, lol

          /   Reply  / 
  19. Coward D.

    What is love?

      /   Reply  / 
  20. The Real Gossip Girl

    Not every guy needs a girl like you!

      /   Reply  / 
  21. Kransje

    Kransje paddestoelen rond zijn tampeloerus was het toch? ;)

      /   Reply  / 
  22. Angel Mulder Auteur

    Lieve dames, reageren mag. En als je nieuws te melden hebt, mag dat ook, maar hou het allemaal wel netjes en ga niet lopen ‘bashen’…

    Redactie Celebblog.nl

      /   Reply  / 
    1. Ikke

      ok

      maar nu je hier toch bent, je wilde gossip, nu zie hierboven…

        /   Reply  / 
    2. it;s me bitch

      ze kunnen niks anders dan dit…. sorry

        /   Reply  / 
      1. Yo

        En hoe weet jij dit Marloes?

          /   Reply  / 
      2. It's me

        @Marloes: de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet!

          /   Reply  / 
    3. me

      Als merith nou ook eens zo netjes was geweest….

      Weet je wat het is, wij weten allemaal allang dat dit gaande was. Hebben het van dichtbij om gemaakt. Maar Merith is zo respectvol met haar “vriendinnen” omgegaan. Wij hebben nooit wat gezegd, en nu gaat ze haar hele leven te grabbel gooien en neemt haar ex man hierin mee….Dan verdien je het gewoon om zo’n reactie te krijgen!

        /   Reply  / 
      1. lover

        netjes is t niet maar wat jullie doen is dat ook niet.. zij is de gene die dit naar buiten brengt maar jullie hebben t steeds over andere dingen

          /   Reply  / 
        1. Neva

          mushrooms?

            /   Reply  / 
        2. The Real Gossip Girl

          Ja, Merith is namelijk de helft vergeten. We helpen haar even een handje.

            /   Reply  / 
        3. Yo

          De vraag is of dat wel zo is, aangezien zij amper Engels spreekt. En waarom blijf je steeds reageren? Move on with your life zou ik zeggen!

            /   Reply  / 
        4. Ikke

          als het niet klopt wat hier word gepost dan zie ik graag van jou of ex bff “its me bitch” een retificatie met hoe het wel is gebeurd

            /   Reply  / 
      2. me

        tsja, wij doen het iets cryptischer….maar ja wie krijgen er dan ook niet voor betaald.

          /   Reply  / 
        1. lover

          tja dan had je eerder naar de pers moeten stappen he

            /   Reply  / 
          1. Ikke

            nou nee, wij hoeven ons niet te verlagen tot jullie niveau. Maar nu het eenmaal naar buiten is gekomen geef ik graag mijn visie.

              /  
          2. Yo

            Tja, wij zijn dus niet zo laag dat wij verhalen over anderen aan de pers moeten verkopen lover!

              /  
  23. een vriendinnetje

    Wat zeurt iedereen toch verschrikkeleijk.. Meer is dan wel 27/28 maar ze is wel al vanaf haar 17e met haar ex-man geweest..
    Zoveel had ze dus niet meegemaakt.. Het is te begrijpen dat je dan halsoverkop helemaal verliefd wordt en er in meegaat.. ze was nog hardstikke naief.Had nog wel willen zien als jullie dag en nacht gemaild werden door Howard .. Is toch wel heeeeel erg leuk, interessant en spannend..geef toe..

      /   Reply  / 
    1. geen vriendinnetje

      Ik zou Howard aangeven bij de politie als ‘ie me dag en nacht zou mailen!

        /   Reply  / 
    2. me

      Joh je zou beter moeten weten! De meeste vallen er niet over dat ze voor hem is gevallen en hij voor haar! Het gaat om het liegen, bedriegen en je laten betalen voor diensten. Dat maakt haar niet naief, maar wel een bedriegster en ….

        /   Reply  / 
    3. Viola

      Nee hoor, is helemaal niet interessant en spannend. Is gewoon het vertoon van een man die denkt dat die iedereen kan krijger; een jager die op jacht is om zijn prooi binnen te halen. Howard leeft al decennia niet meer in de real world. Iemands beeld van vrouwen raakt vertekend als je altijd groupies achter je aan hebt en je alleen maar met je vingers hoeft te knippen voor sex.

      Volgens mij ben jij een van die vriendinnen. Als ze idd zo naiëf was waarom heeft niemand van jullie ECHTE vriendinnen haar dan beschermd??? Want: NEWSFLASH, dat doe je namelijk als je om iemand geeft. Ik heb het tenminste vaker gedaan, maar ja, ik dacht ook niet alleen aan mijn eigen gewin.

      Fact: Howard was alleen maar uit op een ding. Ik zou een meisje als Merith bijna zielig gaan vinden, ze is overduidelijk een dom eendje, met vriendinnen die meer parasiet waren als wat anders. Living trough her. Dat heeft altijd al bestaan, is geen nieuw verschijnsel. Shame on you om zo’n dom, ijdel meisje zonder zelfbeeld daarvoor te gebruiken. Ook shame on Howard, een man van over de veertig zonder respect voor de vrouwen in zijn leven.

      Bah. En ik heb ook medelijden met haar kindje, niet omdat ze vreemdging, maar eerder dat het een hol vessel als moeder heeft. Hoop dat zijn vader meer man/mens is.

      En voor alle duidelijkheid: ik ken al deze mensen niet. Toen ik een pubertje was zat ik diep in het Take That gebeuren, merk al dat er niet veel veranderd is, zelfs niet nu de bakvisjes van toen volwassen zijn. It’s a shame dat Merith toen te jong was om zich uit te leven, ze had toen een geweldige groupie kunnen zijn, zonder consequenties omdat beiden partijen getrouwd zijn.

      Triest dat de mannen niet zijn opgegroeid en triest dat sommige meisjes nooit over hun bakvissenidolatie heen zijn gekomen en zich nu zo vreselijk vereerd voelden dat ze hun hele leven ervoor op het spel hebben gezet.

      Naiëf: understatement van de eeuw. Echt! Ik had toen ik TT volgde ook weinig tot nul meegemaakt, maar ik wist wel wat ik fout vond en wat niet. En ik ben het totaal eens met anderen hier. Fan does NOT equal groupie. Twee verschillende dingen. En nog een gratis tip: het leven is GEEN Bouquet romannetje.

      Een ongelijke relatie zal nooit meer dan dat worden. De machtspositie is all screwed up. En zie aan: Howard heeft nu zijn volgende slachtoffer al en guess what? Ze is knapper en spreekt Engels. Deze man is diep. Zo diep als een regenplas. Maar gelukkig is hij nog net zo slim dat hij wel een vriendin uitkiest met wie hij kan communiceren zonder tolk-vertaler…

        /   Reply  / 
      1. Neva

        pfoeh, het zit je nog wel heel diep als ik je reactie zo mag lezen.
        fan vs groupie, waar behoorde jij toentertijd toe dan?

          /   Reply  / 
        1. Viola

          @Neva.Dommigheid stoort me.

          Ik was enkel fan. Maar ik kende toen wel dit soort lovely girls. Ik was toen al zeer afkerig van dat gedrag. Bovendien waren ze ook vreselijk arrogant en backstabberig. En dat zit me, tot mijn eigen grote verbazing, nog steeds zeer hoog.

          Ik vind het zo onterend hoe vrouwen zich laten beetnemen door dit soort mannen. Dat stoort me vreselijk, vandaar mijn tirade. Casual sex zonder verwachtingen van beide partijen is nog wat anders, maar dat je gelooft dat het meer kan zijn. Triest. En triest van HD om zo met vrouwen om te gaan.

          Ik snap ook gewoon niet hoe volwassen vrouwen nog zo idolaat kunnen zijn van een man. Dat gaat mijn pet te boven. Zoals iemand hier schreef: ‘ wat als hij maar een autowasser was.’

          De aantrekkingskracht van macht. That’s it.

            /   Reply  / 
  24. Nina

    ‘k Ken Merith helemaal niet, maar ben het helemaal eens met bovenstaande reactie (van een vriendinnetje). Ze waren er allemaal in gelopen. Zeker weten! Diegene die het hardst scheeuwen van niet nog het eerste. En van iemand die 2 mannen heeft gehad meteen een hoer te maken?
    Zullen de veroveringen van de mannen eens beginnen tellen???

      /   Reply  / 
    1. It's me

      Als je je laat betalen om een weekendje te komen neuken, ja dan ben je een hoer… volgens mij voldoet dat aan de definitie van een hoer…
      Er word nergens gezegd dat Howard onschuldig is, maar hij loopt er niet mee te koop (letterlijk!).

        /   Reply  / 
      1. ik

        oh en het meisje dat bij mark heeft geslapen in t dylan niet omdat ze er geen geld voor heeft gehad… jullie weten heel goed over wie dit gaat

          /   Reply  / 
  25. justme

    oohw dus als je langer dan 10 jaar bij je man / vriend bent mag je vreemdgaan…
    En dat je daarmee wel je man en kind pijn kunt doen moet ie maar voor lief nemen….
    Werkt dat zo tegenwoordig.

      /   Reply  / 
  26. nieteerlijk

    ik denk dat alle meiden die nu zo afgeven op Merith zelf ook zouden zijn gevallen voor zijn charmes.
    Als ze de kans zouden krijgen…………… zouden ze heel graag in haar schoenen gestaan hebben.
    En nu haar maar uitmaken voor h**r en S**t.

      /   Reply  / 
    1. It's me

      @nieteerlijk. Praat even voor jezelf. Ik ken namelijk geen enkele fan die haar huwelijk zou opofferen om een nachtje met een TT lid te rollebollen. Ik zou het in ieder geval niet doen.

        /   Reply  / 
    2. me

      heeft er niets mee te maken of ze gevallen is voor how of niet. Of een ander dat ook zou gebeuren is niet relevant. Feit is, ze laat zich betalen om uit de school te klappen en dat is slecht heel slecht.

        /   Reply  / 
    3. iemand

      Vergis je niet, er zijn genoeg meiden die de kans hebben gehad en (één van) de mannen hebben afgewezen. Ja, echt waar! Je bent er altijd nog zelf bij.

        /   Reply  / 
      1. ik

        er zijn er genoeg die er wel op in zijn gegaan… een in het dylan bij jay
        en bij mark….of zwijgen we daar nu weer over

          /   Reply  / 
  27. Ikke

    Err nee hoor, ik ben een fan geen groupie.

    10jr bij elkaar is de grens voor vreemdgaan? WTF..

    En vergeet niet dat Merith heel erg is gepushed door haar ‘vriendinnen’ om met Howard mee te gaan, zodat zij daar ook van konden profiteren…

      /   Reply  / 
  28. Another Gossip Girl

    Ja Mascha zat er bovenop hoor, vertelde haar zelfs wat ze moest smsen naar hem en het was dan Mascha dat met de telefoon van Merith de smsjes verzond.

      /   Reply  / 
  29. Jen

    Zoveel mensen die vreemdgaan…. zoveel zoveel…
    Als jij denkt…ik nooit, of mijn vriend of man nooit…Think again. En heel vaak nog voor de 10 jaar ;-)
    Maar ja als vrouw ben je dan meteen de hoer, dat klopt…mannen mogen dat, is hun instinct toch? :-)

      /   Reply  / 
    1. It's me

      @Jen, nogmaals, Merith liet Howard betalen voor haar Londen tripjes en dus voor seks… dat voldoet aan de definitie van hoer.
      Mannen mogen dat ook niet als ze een partner hebben en Howard is dus ook gewoon een viespeuk!

        /   Reply  / 
      1. Viola

        Amen. Zoiets weet je als VROUW van 26/27. Naïviteit is daar geen excuus voor. Zo’n relatie is GEEN grote liefde. Hij heeft nooit de intentie gehad om iets serieus te beginnen met haar. De man heeft geen respect voor vrouwen.

        Triest dat ze niemand had om haar dat te vertellen.

          /   Reply  / 
        1. BaBs

          ik meen dat genoeg personen haar hebben verteld (direct / indirect) dat er niet meer in zat dan een wip.

            /   Reply  / 
  30. Ikke

    Viola heel goed gezegd! Dat noem ik ook geen vriendinnen zo

      /   Reply  / 
    1. een vriendinnetje

      Viola don’t know SHIT!!

      Waarom niet Merith en wel een andere vrouw, Meer is toevallig een hardstikke leuke , frisse en grappige meid en prachtig om te zien..
      Het heeft niet voor niets 8 maanden geduurd, en zn sleutel krijg je ook niet zomaar.. Tuurlijk had ik wel mn bedenkingen maar het leek toch allemaal heel erg leuk en dan denk je Go for it!! Het had zomaar WEL iets kunnen worden dat weet je niet..

        /   Reply  / 
      1. BaBs

        welke vriendin is dit eigenlijk, want in feite kan het er nog maar 1 zijn toch?
        tenzij alles na een bepaalde bruiloft weer is goedgekomen??

          /   Reply  / 
      2. Viola

        God, what a lady you are…

        Ik neem idd even iets terug. namelijk dat MEERRRR intelligente vriendinnen had.

        Want een vriendinnetje heeft overduidelijk nog nooit van interpunctie en correcte spelling gehoord.

        So I’d rather don’t know shit about all you lovely girls, at least I’m fluent in English, can spell in my own mother’s tongue, don’t swear at strangers, have an IQ that’s higher than my age, don’t fall for lower class Brits who don’t really care for me, wouldn’t betray my husband and son that way,

        You lot are lousy friends!!! Hear me? Why would you encourage her to get it on with Howard if she’s stuck in a lousy marriage and it’d be best to sort her own life out before falling head over heals in lust with him? Because he’s a looker and has a fat bank account?

        Don’t waste anyone’s time here and just be honest.

        And don’t kid yourselves. WORST FRIENDS EVER!

        And girly, I’m so glad you don’t know what I know. You’d sing a different tune then. Go and call out someone else. You’re much to slow for me…

          /   Reply  / 
  31. Ikke

    Het was een getrouwde vrouw met kind als echte vriendin vraag je dan toch ff waar ze denkt dat ze mee bezig is??

    En hadden jullie Howard ook zo leuk voor dr gevonden toen ie autospuiter was? Vast niet…

      /   Reply  / 
  32. Ikke

    Ik blijf het toch vreemd vinden dat er pas werd gesproken over een slecht huwelijk nadat Howard in beeld kwam…

      /   Reply  / 
  33. Ikke

    Overigens heb ik niks tegen autowassers, het was meer van die kunnen vast geen neukertjes zo vaak kunnen overvliegen..

      /   Reply  / 
  34. een vriendinnetje

    Joehoee got something started here..
    OK het had een grote kans om verkeerd af te lopen, maar dat neemt niet weg dat ik geloof in liefde tussen 2 personen ook al is de ene fucking famous en de ander niet(lekker belangrijk.., maakt het alleen maar lastiger.) Ben misschien een hopeloze romanticus maar had gehoopt op een goede afloop..helaas.. en meer zeg ik er niet over ben er wel klaar mee.

      /   Reply  / 
    1. Viola

      Ben misschien een hopeloze romanticus…

      Vertaling:

      Ben misschien hopeloos.

      Je kunt zowel romantisch ALS realistisch zijn.

      Probeer het eens.

        /   Reply  / 
  35. Viola

    Overigens heb ik niks tegen autowassers, het was meer van die kunnen vast geen neukertjes zo vaak kunnen overvliegen..

    Hahaha! Ik gebruikte autowassers, maar jij had autospuiters geschreven. Oeps. Ik heb ook overigens tegen beiden beroepen niets hoor. ;-)

      /   Reply  / 
  36. Ikke

    En je hebt er nooit aan gedacht dat als je niet zo had gepushed je vriendin nog gewoon getrouwd zou zijn nu?

    Overigens heel romantisch ja, een relatie waarbij de geliefden allebei overspel plegen.

      /   Reply  / 
  37. een vriendinnetje

    waar maak JIJ je eigenlijk zo druk om..get a life!!! Welterusten

      /   Reply  / 
    1. It's me

      Klassieke reactie van iemand die niets meer weet te zeggen…

        /   Reply  / 
      1. een vriendinnetje

        JE KUNT TOCH WEL LEZEN (IK SCHRIJF HET MAAR EVEN GROOT VOOR DE DUIDELIJKHEID) IK BEN ER KLAAR MEE MET DIT GEZEIK!!
        Iedereen doet goeie, foute, domme en slimme dingen in zijn leven.
        Ben benieuwd wat jullie over 10 jr allemaal op je kerfstok hebben..
        Zeur maar lekker verder.. ik ben er te oud voor pfffffffffffff wat een kinderachtig gedoe allemaal!!!!!!

          /   Reply  / 
        1. Yo

          Waarom blijf je dan reageren? ;)

            /   Reply  / 
  38. m

    Dat je het nog probeert goed te praten ook,vertel eens heb jij je deel al gehad?

      /   Reply  / 
  39. Yo

    Ik moet altijd zo lachen om de reacties dat iedereen dat gedaan zou hebben. Correctie: dat JIJ het gedaan zou hebben, betekent nog niet dat iedereen het gedaan zou hebben. Persoonlijk zou ik het NOOIT met iemand uit een band doen, en al helemaal niet met iemand van Take That en zeker niet als getrouwde vrouw met een kind! Ik heb het zelf meegemaakt dat Howard met alles dat borsten heeft flirt. Als ik er werk van had gemaakt had ik ook zo met hem mee kunnen gaan. Maar heb ik dat gedaan? Nee? Het is ook zo’n klassiek loverboyverhaal: oh wat ben je mooi! Oh wat ben je speciaal en de meiden hebben hun slipje al uit. Sorry, maar dat heeft niks met het feit te maken dat ze al 10 jaar bij dezelfde vent was. En ik krijg geregeld mailtjes van wanhopige mannen die mijn foto ergens op een site hebben gezien en “verliefd” op me zijn. Dan zou ik daar gelijk in moeten trappen. Dacht het niet!
    En ik heb het er met vriendinnen over gehad dat als zij (of ik) in zo’n situatie hadden gezeten, we elkaar wel even goed zouden waarschuwen en niet pushen om het vooral maar te doen. Dat doe je sowieso niet en al helemaal niet als de dame in kwestie een geweldige vent en zoon thuis hebben zitten. Dan ben je zelf ook gewoon een hoer, maar dan 1 die te lelijk is om klanten te krijgen!

      /   Reply  / 
    1. ik

      goh je heb nog hoogmoed ook… zo knap ben je niet hoor…

        /   Reply  / 
      1. Yo

        1) wie zegt dat ik mezelf knap vind?
        2) hoe weet jij of ik wel of niet knap ben?

          /   Reply  / 
        1. ik

          omdat ik dat weet…
          en dat je alleen wanhopige mannen op je foto af krijgt zegt misschien meer over jezelf dan je denkt

            /   Reply  / 
          1. Yo

            Nee dat zegt meer over die mannen, dat ze op alles wat borsten heeft reageren. Daarom vind ik mezelf nog niet knap. Ik zei juist dat meiden niet altijd maar de mannen moeten geloven die zeggen dat je zo mooi en speciaal bent, want het grootste gedeelte van de tijd menen ze dat dus niet ;) En dat geldt ook voor de mannen die mij emails sturen. Enne, weet je wie ik ben dan? :P

              /  
          2. ikke

            En er zit weer een helderziende hier…wow.

              /  
          3. Yo

            Haha, ja goed he?

              /  
  40. ik

    t is toch belachelijk dat de ene met de grond gelijk wordt gemaakt terwijl we weten dat er meer meiden dit hebben gedaan die in een realtie/huwelijk zatten.. maar die verzwijgen t liever tegen hun man want ja daar zo wel is ellende van kunnen komen… ik vind het heel knap van der dat ze voor hem heeft durven kiezen!! dat t anders is gelopen voor haar is heel spijtig.. maar kom op ze is wel eerlijk in ieder geval en dat zijn jullie niet!

      /   Reply  / 
    1. Yo

      Nee, eerlijk is ze niet want er staan een hoop onwaarheden in haar verhaal. En waar zijn “wij” niet eerlijk in dan?

        /   Reply  / 
      1. ik

        hoe weet jij zo goed dat dit niet waar is was je erbij soms……..

          /   Reply  / 
        1. Yo

          Misschien wel ja. Was jij er ook bij dan?

            /   Reply  / 
    2. ikke

      Zijn er andere meiden op het forum naar de pers gestapt om hun verhaal te verkopen?

      Nee.

      Zij heeft dit wel gedaan, en daarom vind ik dat we mogen zeggen wat we ervan vinden. Tevens omdat er idd erg veel onwaarheden in het verhaal staan. Ik vind het nm. wel belangrijk dat het juiste verhaal naar buiten komt.

      Als ze niet naar de pers was gestapt, hadden wij er ook niks van gezegd.

        /   Reply  / 
  41. jajaja..

    jajaja, mooi weer allemaal, maar de twee dames van Mark en Jason blijven wel mooi buiten schot, is toch ook wat voor te zeggen , vooral wel fijn, met baby op komst van een van deze dames.
    Zou best een beetje lullig zijn, papa is weggelopen, want mama ging vreemd.
    Dat deze heren in staat zullen zijn je doen te geloven dat ze je ECHT helemaal zien zitten, is daar wel eens over nagedacht?

      /   Reply  / 
    1. Yo

      Whoever they are, zij zijn niet naar de pers gestapt toch?

        /   Reply  / 
    2. ikke

      idd, zoals ik hierboven al zei, zij zijn NIET naar de pers gestapt. Doe je dat wel, ga je dan niet verbazen over reacties. Dan ben je nog naiver dan ik al dacht.

        /   Reply  / 
  42. It's me

    Waar is ooit beweerd dat Merith de enige zou zijn die met 1 van de mannen geslapen heeft?! Het grote verschil zit erin dat die andere dames met beide benen op de grond staan en niet gelijk aan een relatie denken. Nog veel belangrijker: ze verkopen hun verhaal niet aan de pers!
    Als je openlijk gaat praten hierover, krijg je ook reacties, dat had ze zich van te voren kunnen bedenken!

      /   Reply  / 
    1. ik

      omdat t bij hun echt puur sex was en niks meer….al hadden ze dat zeker wel gewild!!!
      dat was bij howard waarschijnlijk wel anders!!! anders zou t nooit zolang geduurt hebben!!
      sex kunnen ze overal krijgen!! daar laat je echt niet iemand voor overvliegen! er zijn genoeg engelse meiden ie met hun benen wijd liggen hoor!!

      en over die baby zijn ze er wel zo zeker van dat ze weet wie de vader is??

        /   Reply  / 
      1. Yo

        Hoeveel meer kan het geweest zijn met Merith? Ze sprak amper Engels!

          /   Reply  / 
        1. ik

          meer dan jij ooit kunt krijgen denk ik zo

            /   Reply  / 
  43. Yo

    Aangezien ik niks met Howard heb, had, zal hebben of WIL hebben zal dat inderdaad zo zijn ja ;)

      /   Reply  / 
  44. m

    Vooral goedpraten wat Merith deed,spoor jij niet ofzo??

    tja alles voor een leuk zakcentje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>