Zoon voor Miranda Kerr

Miranda Kerr en Orlando Bloom zijn de trotse ouders van een zoontje geworden. Miranda is donderdag bevallen in een kliniek in Los Angeles. De 27-jarige Miranda trouwde in juli met de 33-jarige Orlando, een maand later kondigden ze haar zwangerschap aan. Naar eigen zeggen ontdekte ze tijdens de modeweek in Parijs dat ze zwanger was, nadat ze wekenlang misselijk was geweest. De naam van het jochie is nog niet vrijgegeven. Wordt vervolgd.

Lees ook:Topmodel Miranda Kerr nieuwe gezicht van H&M
Lees ook:Miranda Kerr heeft een nieuwe liefde
Lees ook:Justin Bieber reden breuk Miranda Kerr en Orlando Bloom?
Lees ook:Orlando Bloom smoorverliefd op Margot Robbie
Lees ook:Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheiden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>