Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheiden!


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

De scheiding komt niet geheel onverwachts, paar maanden geleden ging Orlando Bloom en Miranda Kerr al uit elkaar. Gister heeft hun manager naar buiten gebracht dat de scheiding officieel is aangevraagd. Het ex-Victoria Secret model en Orlando Bloom hadden in totaal zes jaar een relatie en hebben een zoontje van 2,5 jaar oud. Waarom ze uit elkaar gaan is niet bekend. Miranda Kerr wil in ieder geval zich gaan focussen op haar acteerwerk en zich losmaken van het modellenleven.

Lees ook:Orlando Bloom smoorverliefd op Margot Robbie
Lees ook:Justin Bieber reden breuk Miranda Kerr en Orlando Bloom?
Lees ook:Topmodel Miranda Kerr nieuwe gezicht van H&M
Lees ook:Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan trouwen!
Lees ook:Orlando Bloom gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>