Wetten Das….? krijgt mogelijk een juridisch staartje

Heel Duitsland staat nog steeds op zijn kop vanwege het ongeluk in het programma Wetten Das…? op zaterdag 4 december met de 23-jarige stuntman Samuel Koch. Deze week zijn er een aantal aangiftes gedaan tegen de Duitse omroep ZDF. Zo is er bijvoorbeeld sprake van het blootstellen van een kandidaat aan gevaarlijke risico’s met alle gevolgen vandien. Justitie wilde in eerste instantie zich niet met deze case bemoeien, omdat zij geen enkele aanwijziging hadden dat er ietsonrechtmatigs had voltrokken. Nu meerdere partijen aangifte hebben gedaan, moeten ze wel een onderzoek beginnen. De ZDF  programmadirecteur heeft inmiddels gezegd dat de show veiliger moet worden. Wellicht krijgt het hele gebeuren dus nog een juridisch staartje.

Kerstfeest

Op een jaarlijks kerstfeest dat georganiseerd wordt door de ouders van Samuel Koch is dit jaar stil gestaan bij het ongeluk van Samuel Koch. Samuel’s moeder heeft voor hem gebeden en met zijn allen hebben ze enkele minuten stilte ingelast speciaal voor de stuntman. Diverse geestelijke leiders hebben voor hem gespeecht.

Lees ook:Samuel Koch zal nooit meer normaal lopen
Lees ook:Samuel Koch heeft ledematen bewogen
Lees ook:Samuel Koch deels verlamd
Lees ook:Waar waren de matten bij de stunt van Samuel Koch?
Lees ook:Jumper krijgt ongeluk in liveshow “Wetten Das?”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>