Jumper krijgt ongeluk in liveshow “Wetten Das?”

 

Samuel Koch (23), een kandidaat van het Duitse programma Wetten Dass? is zaterdag tijdens een live-uitzending ernstig gewond geraakt. Stuntman Samuel had gewed dat hij binnen vier minuten over vijf rijdende auto’s kon springen met springveren onder zijn schoenen. De eerste twee sprongen verliepen al niet goed. De spanning in de zaal was te snijden, want de persentator had vooraf al aangekondigd dat het een zware operatie zou worden. Bij de derde auto, een audi die bestuurd werd door zijn eigen vader, kwam hij lelijk terecht. Hij klapte frontaal op zijn gezicht en was niet meer bij bewustzijn. Als gevolg van het ernstige ongeval werd e liveshow direct op ZDF gestaakt. Samuel verblijft nu in het ziekenhuis. Zijn ouders zijn bij hem en hebben met hem gesproken. Hoe ernstig de situatie is, is nog niet duidelijk. In ieder geval schijnt de stuntman buiten levensgevaar te verkeren. Justin Bieber’s geplande optreden kon om deze reden geen doorgang vinden in Wetten Das?

Lees ook:Samuel Koch zal nooit meer normaal lopen
Lees ook:Cher maakt zich zorgen om Duitse stuntman
Lees ook:Samuel Koch heeft ledematen bewogen
Lees ook:Wetten Das….? krijgt mogelijk een juridisch staartje
Lees ook:Samuel Koch deels verlamd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jumper krijgt ongeluk in liveshow “Wetten Das?”

  1. martijn

    De tekst klopt niet. Als je de lange video’s(van 7 en 10 minuten) op YOutube ziet (nu achter slot van youtube) zie je dat van de eerste drie sprongen (niet 2 dus) 1 ook al niet goed ging. Wie de video verder goed bekijkt ziet ook dat de jongen geen goede afsprong maakt Hij raakte hierdoor de auto en kwam tegen de waarschijnlijk harde betonnen vloer terecht. Er lagen ook nergens kussens en zelfs dan kan zo’n klap niet afgeremd worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>