Willow Smith gaat amper naar school

Willow Smith gaat amper naar school vanwege haar carriere in de muziekbizz. De 10-jarige zangeres is de dochter van Hollywood’s zwaargewichten Will Smith en Jada Pinket Smith. Willow heeft bekend dat ze heel weinig lessen volgt sinds haar carriere stijgt. Ze heeft daardoor behoorlijke moeite met wiskunde gekregen, simpelweg door de achterstand die ze heeft opgelopen. “Ik ga eigenlijk nooit naar school, omdat ik altijd met mijn vader op toernee ben.” Er reist continu een leraar met ons mee, maar we komen niet altijd aan de lessen toe, omdat ik erg druk ben.” Het ergst vindt Willow dat haar leeftijdgenoten het vak wiskunde wel begrijpen en zij niet. Volgens haar komt dat , omdat zij de lessen altijd volgen.

Lees ook:Willow gaat nooit naar school….
Lees ook:Dochter Will Smith heeft contract bij Jay-Z
Lees ook:Dochter Will Smith wordt ondervraagd door kinderbescherming
Lees ook:Will en Jada Smith uit elkaar?
Lees ook:Lill Wayne nam altijd wapen mee naar school

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>