Dochter Will Smith heeft contract bij Jay-Z

Willow Smith heeft een single opgenomen. De 9-jarige dochter van acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett Smith debuteert als zangeres met het nummer Whip My Hair en niemand minder dan Jay-Z heeft Willow gecontracteerd bij zijn platenlabel Roc Nation. De stijl van Willow heeft veel weg van die van Rihanna. Het is niet de eerste keer dat Willow zich in de schijnwerpers waagt. Eerder was ze naast haar vader te zien in I Am Legend en leende ze haar stem aan de animatiefilm Madagascar. Ook haar 12-jarige broertje is goed bezig. Hij speelde in de films The Pursuit of Happynes en The Karate Kid.

Lees ook:Willow Smith gaat amper naar school
Lees ook:Dochter Will Smith wordt ondervraagd door kinderbescherming
Lees ook:Willow gaat nooit naar school….
Lees ook:Will en Jada Smith uit elkaar?
Lees ook:Vrouw John Legend nog niet zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>