Is Daniel Craig gay?

Oh oh, veel vrouwen zouden wel eens in shock kunnen raken door dit nieuws. Daniel Craig (James Bond) zou gespot zijn terwijl hij aan het vrijen was met een andere mooie man in de parkeergarage van Roosterfish Bar, een gaybar vlakbij Venice Beach, op 15 mei…

Dit melt The National Enquirer. Een ooggetuige laat weten: “Daniel zoende zijn vriend vol op de mond. Het was een gepassioneerde tongzoen. Hij deed het niet bepaald met tegenzin. Daniel trok de man’s hoofd naar hem toe voor de zoen.” De getuige, die een leugendetectortest heeft ondergaan, vertelde dat toen Daniel zag dat iemand naar hen keek hij meteen afwende. “Als ik het niet met eigen ogen had gezien, had ik het niet geloofd als iemand het me zou vertellen”.

Een andere getuige weet te melden: “Toen Daniel en zijn vriend binnenkwamen leek het een gewoon homostel. De man wreef herhaaldelijk over Daniel zijn been en schouder terwijl ze praatten. Ik dacht eerst dat Daniel gewoon met een homovriend op stap was en voor de muziek kwam, maar toen ze begonnen te dansen was wel duidelijk dat dit meer dan ‘gewoon twee vrienden op stap’ waren”.

Daniel is verloofd met filmproducente Satsuki Mitchell, waar hij sinds 2005 een relatie mee heeft.

Lees ook:Doutzen Kroes getuige van drama dancefeest Hoek van Holland
Lees ook:‘Harry Potter’ was verslaafd aan alcohol!
Lees ook:Daniel Baldwin’s vrouw wil hem vermoorden
Lees ook:Wentworth Miller deed zelfmoordpogingen
Lees ook:Madonna heeft parapludrager tijdens concert (video)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Is Daniel Craig gay?

  1. Seppie

    Is uuuuh….Pietje Snot uit sint juttemus gay????? ooooooeh we wanna know. Jeeeeeeez!!!!!
    Who cares, kom op media, nou effe wat betere artikels please

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>