Reinout Oerlemans: ‘Huwelijk onder druk’

Two RingsCreative Commons License photo credit: phos365

Reinout Oerlemans heeft zijn gezin de laatste tijd zo laten verslonzen, dat hij er nu keihard aan moet trekken om er met Daniëlle weer bovenop te komen.

Dat vertekt de regisseur en programmamaker deze week in Story.

‘We hebben het heel erg moeilijk gehad,’ verklaart hij na de première van Komt een vrouw bij de dokter.

In 2008 verhuisd Oerlemans samen met zijn vrouw en (destijds) drie kinderen naar Los Angeles. Hier zou hij zich gaan richten op de Amerikaanse tak van zijn productiebedrijf Eyeworks.

Vanzelfsprekend gingen er vele overuren in zijn drukke baan zitten. Toen Oerlemans ook nog eens de regie van Komt een vrouw bij de dokter op zich besloot te nemen, bleef er helemaal weinig tijd over voor zijn gezin.

‘De film kreeg al mijn aandacht en dat ging ten koste van iets anders. Dan heb ik het echt over mijn huwelijk. Daan heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen,’ bekent Oerlemans schuldbewust tegenover het roddelblad.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd tijdens de opnames van de film ook nog eens dochter Katelyn geboren. Voor zijn vierde kind had Reinout echter helemaal geen tijd.

‘Ik heb toen maar een paar dagen vrijgenomen. Ook omdat Barry Atsma, de hoofdrolspeler in de film, in dezelfde periode ook vader werd en hij niet meer dan een week vrij kon krijgen. Dan kan ik mezelf moeilijk meer dagen vrij geven.’

Daniëlle stond er in die periode dan ook helemaal alleen voor. ‘Ik vond het vreselijk, maar het was niet anders.’

De tv-maker heeft er respect voor dat zijn vrouw het ondanks alles heeft weten te redden. ‘Al die tijd is ze achter me blijven staan. Haar vertrouwen was oneindig. Daar heb ik bewondering voor. Je moet het maar willen dat je vent zoveel werkt als ik.’

Inmiddels zijn de Oerlemansjes terugverhuisd naar Nederland. Iets wat hun huwelijk ongetwijfeld ten goede zal komen….

Lees ook:Carice van Houten uit de kleren in nieuwe clip Kane
Lees ook:Daniëlle Oerlemans bevallen van dochter
Lees ook:Carice huilde op vrije dagen bij vrienden
Lees ook:Moeder Michael Jackson vermist
Lees ook:Jack Osbourne heeft geen last van zelfmedelijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>