Jack Osbourne heeft geen last van zelfmedelijden

Amper twee weken na de geboorte van zijn dochter, kreeg Jack Osbourne (26) te horen dat hij lijdt aan Multiple Sclerosis. Samen met zijn moeder, Sharon Osbourne en zijn verloofde Lisa Stelly geeft Jack deze week een exclusief interview in het blad People, zo vermeldt Starpulse. Hij vertelt hierin openhartig over de diagnose, zijn angsten, maar ook over zijn toekomst. 

Jack stond af te rekenen bij een benzine station toen hij plots een zwarte vlek kreeg in zijn gezichtsveld. Hij legde op dat moment nog geen link met de hoofdpijn waarmee hij was opgestaan. Pas toen de zwarte vlek zich uitbreidde en hij na drie dagen met zijn rechteroog bijna niet meer kon kijken, liet hij zich onderwerpen aan een serie tests. Natuurlijk kwam de diagnose – multiple sclerosis – keihard aan. Niet alleen bij Jack en zijn verloofde (25), maar vooral ook bij zijn ouders, rocker Ozzy Osbourne en Sharon, sinds 2007 jurylid van America’s got Talent: “Zij waren er echt helemaal kapot van. Mijn moeder vroeg zich zelfs af of het veroorzaakt kon zijn door iets dat ze tijdens de zwangerschap had gedaan. Ik was alleen maar vreselijk kwaad. Hoe kon dit gebeuren, juist op het moment dat ik zo verschrikkelijk gelukkig was. Met mijn verloofde, met onze prachtige dochter, mijn carrière. Het lijkt alsof god een kijkje kwam nemen in mijn leven en dacht < nope, too much good. Make bad!>

Maar vergis je niet, last van zelfmedelijden heeft Jack Osbourne niet. Daar heeft hij ook helemaal geen tijd voor met een huilende baby om 3 uur ‘s nachts en het verschonen van luiers. En hij is druk bezig met een regiment aan voedingssuplementen. Hij is van plan om goed voor zichzelf te zorgen: “Nu zit ik nog niet in een rolstoel. En misschien is dat de eerste 20 jaar niet eens nodig! Dit is zo’n onvoorspelbare ziekte, het enige dat ik kan doen is goed voor mezelf zorgen. En wie weet, misschien is er wel een medicijn in de nabije toekomst. ”

Het volledige interview is te lezen in de People van 2 juli en ligt vanaf deze week in de schappen in de US.

Lees ook:Sandra Bullock stopt met acteren
Lees ook:Kelly Osbourne: vijftig pijnstillers per dag
Lees ook:Jan Smit eindelijk écht openhartig over toekomst
Lees ook:Kelly Osbourne in BH voor Madonna
Lees ook:Angelina Jolie leeft alleen nog maar van vogelvoer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>