Arie Boomsma wordt een sexy kerstengel

Angel-008Creative Commons License photo credit: yellowcloud

De EO mag eerder dit jaar dan zijn gevallen over de l’Homo-campagne van Arie Boomsma: voor de presentator zelf smaakte het blijkbaar naar meer.

Voor een nieuwe onthullende reportage heeft hij zich daarom als kerstegel verkleedt.

Op de foto’s is Arie zonder shirt, op zijn knieën en starend naar de hemel te zien.

‘Net over de grens gaan vind ik leuk maar een crucifixachtige pose doe ik niet’, verklaart Boomsma in De Pers.

De shoot is bedoeld voor Viva, het blad dat in augustus de Free Arie-actie hield. Met dit initiatief hoopte het vrouwenblad de populaire destijds weg te krijgen bij de EO. De omroep zou hem met al haar regeltjes en verboden te veel in zijn bewegingsvrijheid beknotten.

Het afblazen van het cabaretprogramma Loopt een man over het water vormde voor uiteindelijk ook voor Arie de spreekwoordelijke druppel. Per 1 september ging hij weg bij de Evangelische Omroep. Nog geen maand later kwam hij in dienst bij de KRO.

Zaterdag zal Arie voor het eerst bij deze zender op tv zijn te zien, in De schaduw van het nieuws. Ook is hij bezig met de ontwikkeling van een programma over homo’s die uit de kast komen.

Samen met schrijver columnist Stephan Sanders werkt Boomsma daarnaast aan een boek over het mannenlichaam. Blijkbaar is de homoseksuele wereld toch iets wat hem trekt, want ook Sanders is van de herenliefde.

Lees ook:Aries emotionele afscheid van de EO
Lees ook:Arie Boomsma toch naar KRO
Lees ook:Arie Boomsma wilde een seksblaadje maken voor de EO
Lees ook:Arie Boomsma is terug!
Lees ook:Arie Boomsma krijgt zijn tijdschrift Arie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>