Arie Boomsma is terug!

lindaCreative Commons License photo credit: tnarik

Joehoe, het leven zonder Arie Boomsma is voorbij! Vanaf vandaag is de presentator weer actief in dienst van de EO.

Maandag 11 mei is hij om 10.30 uur te beluisteren in het radioprogramma Dit is de Dag op Radio 1.

Dinsdagavond presenteert Boomsma om 20.25 uur op Nederland 3 een nieuwe aflevering van 40 Dagen Zonder Seks. Het programma komt in de plaats van het aangekondigde programma Jong.

Boomsma werd begin maart door de zender geschorst nadat hij bekende een ietwat blote fotoshoot voor L’Homo te hebben gehad. Hij had dit niet overlegd met zijn bazen.

Eigenlijk zou de schorsing drie maanden duren, maar dat is nu met drie weken ingekort, laat de omroep weten.

‘We hebben de afgelopen weken veel met elkaar gesproken en we weten daardoor nog beter wat we aan elkaar hebben. Er is in ieder geval over en weer vertrouwen, laat EO-Directeur Arjan Lock in een schriftelijke verklaring weten.

‘We hebben ook opnieuw vastgesteld dat we onze passie blijven delen om vanuit onze levensvisie via radio- en televisieprogramma’s een bijdrage te leveren aan de samenleving. Er is dus alle reden om nu weer aan de slag te gaan. We zijn blij dat Arie terug is.’

Het lekkertje voelt overigens geen gevoelens van wrok naar de zender toe. ‘De gesprekken van de afgelopen tijd hebben mij veel vertrouwen gegeven in de toekomst,’ aldus de presentator.

Over de dagen dat hij niet op tv was te zien, zegt hij: ‘Dit was in veel opzichten een leerzame periode. Het conflict heeft onze relatie niet verbroken. Morgen gaan we samen verder. Ik ben daar bijzonder enthousiast over.

Lees ook:Arie Boomsma wilde een seksblaadje maken voor de EO
Lees ook:Arie Boomsma toch naar KRO
Lees ook:Arie Boomsma wordt een sexy kerstengel
Lees ook:Arie Boomsma krijgt zijn tijdschrift Arie
Lees ook:Aries emotionele afscheid van de EO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>