Arie Boomsma toch naar KRO

Historical HandshakeCreative Commons License photo credit: jimmyroq

De kogel is door de kerk.

Arie Boomsma gaat werken voor de KRO.

De voormalig EO-presentator is vanaf dit najaar bij de omroep te zien, zo meldt zijn website.

In de wandelgangen werd al langer gefluisterd dat Boomsma waarschijnlijk naar de KRO zou gaan. Hoewel ook RTL en zelfs Powned werden genoemd, leek dit voor de gelovige presentator de meest logische keuze.

Ook Boomsma zelf meent dat de manier waarop hij in het leven staat past bij de KRO.  Beiden ‘genieten van het leven en zorgen voor andere mensen. Met een open mind, respectvol en integer’, zo is te lezen op zijn site.

De 35-jarige presentator is erg te spreken over de kansen die zijn nieuwe werkgever hem wil bieden. ‘We gaan dit najaar een proefuitzending opnemen van een programma voor Nederland 3, waarin we jonge homo’s en lesbo’s volgen naar hun coming-out.’

Vanaf 21 november zal het lekkere hapje  daarnaast In de schaduw van het nieuws presenteren, op zijn site omschreven als een journalistiek achtergrondprogramma.

Met de overstap naar de KRO lijkt er een einde te komen aan een roerige periode voor Arie Boomsma. Enkele weken geleden werd bekend dat hij per 1 oktober vertrekt bij de EO. Sinds 2006 presenteerde hij programma’s voor deze omroep.

Lees ook:Arie Boomsma wilde een seksblaadje maken voor de EO
Lees ook:Arie Boomsma wordt een sexy kerstengel
Lees ook:Arie Boomsma is terug!
Lees ook:Aries emotionele afscheid van de EO
Lees ook:Arie Boomsma krijgt zijn tijdschrift Arie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>