Peter van der Vorst en Albert Verlinde in catfight beland

cat fightCreative Commons License photo credit: neys

Trammelant bij RTL4.

Niemand minder dan Peter van der Vorst en Albert Verlinde zijn elkaar in de haren gevlogen.
De ruzie is ondertussen alweer opgelost.

In de uitzending van RTL Boulevard legden de twee presentatoren het  woensdag bij. ‘Ik ben eventjes boos op Peter geweest’, beaamde Albert in de uitzending.

‘Maar het is niet zo dat we elkaar nooit meer willen zien’, voegde hij daar direct aan toe. Ook zijn tijdelijke vijand Peter laat weten geen ruzie voor ogen te hebben gehad.

De kwestie begon tijdens de opnames van Van der Vorsts programma Typisch RTL, over de tv-geschiedenis van de zender. Als kijkcijferkanon moest ook RTL Boulevard hier natuurlijk in voor komen.

Omdat hij er van het begin af aan is bij geweest, werd Verlinde gevraagd  om mee te werken. Maar de vragen die Peter hem tijdens het interview stelde, vielen bij hem allerminst in goede aarde.

Volgens Evert Santegoeds zou de eerste vraag zijn geweest: ‘Wat is dat toch met ons programma, dat het zo’n succes is?’ Hierop zou Albert geïrriteerd hebben gereageerd: ‘Hou toch eens op met dat ‘ons’ programma, want hoe vaak zit je er eigenlijk nog?’

Verderop in het gesprek zou het nog een keer mis zijn gegaan, toen Peter aan het nichtje van Albert, dat bij RTL Boulevard werkt, vroeg: ‘Heb je dit baantje aan hem te danken?’

Verlinde verklaarde woensdag dat deze kritische noten niet gehoeven hadden. Naar zijn idee was een felicitatie ook voldoende geweest, in plaats van die eeuwige vragen over belangenverstrengeling.

‘Ik vind dat we een leuk interview gehouden hebben waarin we het over van alles hebben gehad’, gaf Van der Vorst hierop als reactie. Naar zijn idee zijn alle vragen op een aardige manier gesteld, met een boeiend interview als resultaat.

Albert legde zich hier in het programma bij neer en geeft Peter (hoewel mokkend) toestemming de opnames alsnog uit te zenden. Maar kijken naar de gewraakte uitzending zal hij zeer zeker niet…

Tjongejonge, wat een klein kind is die Verlinde!

Update 5/11/09: Albert Verlinde verklaart donderdag op Radio 538 dat hij niet blij is met de manier waarop Peter hem de avond daarvoor in RTL Boulevard te woord heeft gestaan.

‘Al had Peter gisteravond gewoon maar even gezegd: ’sorry, zo is het aboluut niet bedoeld geweest. Het ging er gewoon hard in’, verklaart de showbizz-journalist.

Volgende week zitten de twee waar samen achter de desk. Hoe zal de sfeer dan zijn?

Lees ook:Peter van der Vorst ligt wakker van Albert Verlinde
Lees ook:‘Paul de Leeuw razend op Albert Verlinde’
Lees ook:Afgeluisterde Albert Verlinde doet aangifte tegen BNN
Lees ook:Albert Verlinde heeft spijt van Katja
Lees ook:Patricia Paay ontkent Playboy-shoot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>