‘Paul de Leeuw razend op Albert Verlinde’

the new angry chickenCreative Commons License photo credit: romana klee

Paul de Leeuw zou zo kwaad zijn op Albert Verlinde, dat hij zijn rol in de musical Ja Zuster, Nee Zuster zou hebben teruggegeven.

Dit meldt Shownieuws zaterdag.

De ruzie zou het gevolg zijn van de perikelen rondom De tafel van Vijf. Dit damespraatprogramma werd afgelopen week met onmiddellijke ingang van de buis gehaald.

RTL Boulevard besteedde vrijdag aandacht aan dit onderwerp. In het item werd gemeld dat geen van de presentatrices commentaar wilde geven op de gebeurtenis. Ook Paul de Leeuw, producent van de show, weigerde hier iets over te zeggen.

Verlinde zei hierop in de uitzending dat hij het vreemd vond dat De Leeuw niet wilde reageren op het stoppen van het programma De Tafel van Vijf. ‘Ik vind wel dat als je producent van het programma bent en het misgaat, dat je naar buiten moet komen’, aldus de roddelkoning.

Op zijn Twitter-pagina reageerde de Vara-presentator vrijwel direct op het incident. ‘Ja, Albert heeft toch een klein probleempje. Als je een uur voor de opname zit en nu echt met je hoofd ergens anders bij bent.’ schreef hij in een Tweet. Om daar even later aan toe te voegen: ‘Heb het Albert via sms uitgelegd en hij begreep het’.

Toch lijkt de presentator nog steeds erg boos te zijn over de uitspraken van zijn RTL-collega. Zelfs zo erg, dat hij de aangeboden rol van papegaai in Ja Zuster, Nee Zuster terug zou hebben geven. Deze musical wordt door Verlindes V&V Entertainment geproduceerd en zou 1 november  in première gaan.

‘Hij mag de rol in zijn – steken’, zou De Leeuw volgens Shownieuws hebben gezegd. En natuurlijk vindt Albert dit erg spijtig…

Lees ook:Peter van der Vorst ligt wakker van Albert Verlinde
Lees ook:Peter van der Vorst en Albert Verlinde in catfight beland
Lees ook:Patricia Paay ontkent Playboy-shoot
Lees ook:Paul de Leeuw nieuwe topper?
Lees ook:Paul de Leeuw twittert nog steeds!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>