‘Sonja Bakkers ex-man heeft al jaren relatie’

loveCreative Commons License photo credit: loop_oh

Niet Sonja Bakker had een buitenechtelijke relatie, maar haar ex-man Koen Lenting!

Dat beweert tenminste Rik Felderhof  in een sms’je dat hij woensdag heeft gestuurd aan RTL Boulevard.

De presentator reageert hiermee op het gerucht dat hij op dit moment met Bakker op vakantie zou zijn in Thailand. Daar is niets van waar, stelt hij. Naar eigen zeggen verblijft Felderhof op dit moment voor een artikel voor zijn gelijknamige tijdschrift op de Antillen.

De presentator noemt het in zijn sms-bericht een persoonlijke hetze van ‘Beppie Santegoeds’ dat de roddels over een relatie met de dieetconsulente nog steeds de ronde doen.

De hoofdredacteur van Privé zou de geruchten blijven voeden omdat hij ‘zijn gelijk’ wil behalen. De Villa Felderhof-presentator raadt hem echter aan om zijn aandacht in het vervolg op Koen Lenting te richten, daar valt meer over te vertellen. Dat dat nog niet gebeurd is, zou komen omdat hij bevriend is met de roddelkoning.

Albert Verlinde vertelde daarop in de uitzending van Boulevard dat er geruchten gaan dat Sonja’s ex-man al jaren iets met een zekere Melanie  heeft, die ook in De Goorn woont. Dat zou ook de reden zijn van de breuk tussen hem Sonja.

Wie zijn verhaal nu waar is? De tijd zal het leren. In ieder geval moge duidelijk zijn dat over de miljoenen die met Sonja’s dieetimperium zijn verdiend nog lang gesteggeld zal worden…

Lees ook:Ex-woordvoerder: ‘Sonja Bakker en Rik Felderhof hebben wél degelijk een relatie!’
Lees ook:‘Scheiding Sonja Bakker was gepland’
Lees ook:Sonja Bakkers grote verhuizing is begonnen
Lees ook:Sonja Bakker voorlopig niet samen met Rik Felderhof
Lees ook:Sonja Bakker gaat scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>