Sonja Bakker voorlopig niet samen met Rik Felderhof

Enjoy The SilenceCreative Commons License photo credit: neys

Door alle geruchten die er de laatste tijd over hen de ronde doen hebben Sonja Bakker en Rik Felderhof besloten voorlopig niet samen te komen.

Dat laat de presentator donderdag weten in de Telegraaf.

Een nieuwe samenwerking zoals Verleg je grenzen met Sonja en Rik uit mei dit jaar zit er hierdoor voorlopig niet in.

‘De reden voor onze aarzeling is de aanhoudende geruchtenstroom over de liefdesrelatie die wij zouden hebben’, vertelt Rik in een interview met de krant. Na eerdere geruchten over een mogelijk relatie ging eerder deze week het verhaal dat hij samen met de dieetconsulente in Thailand zou zitten.

Felderhof zit echter voor zijn tijdschrift op de Antillen. ‘Het is doodzonde dat deze onwaarheden zo’n schaduw over onze vriendschap en ons eerdere project werpen’, verklaart hij.

Sonja is wel in het Aziatische land geweest, maar dan met een vriendin. ‘Ik word moedeloos van al die onzinnige verhalen over mij. Rik en ik kunnen het goed met elkaar vinden, maar daar houdt het echt mee op’, laat zij in een verklaring weten.

Felderhof verklaarde gisteren dat de media voor echt sappige verhalen naar Sonja’s ex-man Koen Lenting moeten gaan. Hij zou al jaren iets hebben met Melanie. Lees daarover hier meer.

Lees ook:‘Sonja Bakker is met Rik Felderhof op reis’
Lees ook:Ex-woordvoerder: ‘Sonja Bakker en Rik Felderhof hebben wél degelijk een relatie!’
Lees ook:Sonja Bakker en Rik Felderhof zijn wel heel knus! (video)
Lees ook:‘Sonja Bakkers ex-man heeft al jaren relatie’
Lees ook:Sonja Bakker gaat scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>