‘Sonja Bakker is met Rik Felderhof op reis’

Ko Khai Nai เกาะไข่ในCreative Commons License photo credit: sashapo

Gescheiden, gestopt met haar praktijk, een burn-out: het ene slechte bericht na het andere verscheen de laatste tijd in de media over Sonja Bakker.

Nu is er dan eindelijk weer wat positiefs te melden over de dieetgoeroe.

Samen met Rik Felderhof zou ze vertrokken zijn naar Thailand.

Dat heeft Evert Santegoeds woensdag onthuld in zijn showbizzrubriek op Radio 538.

Vorige week maakte Bakker bekend dat ze voorlopig stopt met haar dieetpraktijk. Ook het schrijven van boeken en het maken van tv-programma’s hangt ze voorlopig aan de wilgen. Naar eigen zeggen wil ze de komende tijd eerst tijd besteden aan haar kinderen.

En als roddelkoning Santegoeds gelijk heeft dus ook aan haar liefdesleven. De geruchten over een mogelijk relatie tussen Bakker en Felderhof doen al de ronde sinds de twee begin dit jaar samen een boek hebben geproduceerd.

Volgens de dieetconsulente is er van een intieme band met de presentator evenwel geen sprake. ‘Rik en ik hebben een warme vriendschap samen. Hij is een schrijfmaatje, die me door dik en dun steunt’, vertelde ze enkele weken terug in een interview met de Telegraaf.

Dat er toch allerhande roddels over haar gaan, vindt ze vervelend. ‘Ik weet dat er allerhande speculaties zijn. Tegenwoordig hoef ik alleen maar aardig tegen iemand te doen of er wordt al geroepen dat ik een nieuwe liefde heb.’

We zullen zien of er toch niet meer is tussen Sonja en Rik. Wellicht dat iemand de dieetgoeroe even kan bellen, om te vragen waar ze op dit moment uithangt?

Update 12.13: Tegenover de Telegraaf laat Sonja weten spuugzat te zijn van alle roddels. ‘Ik word moedeloos van al die onzinnige uitspraken over mij. Ik ben met een vriendin van me [naar Thailand]  geweest.’

Ze is bovendien diep gekwetst door de manier waarop Evert haar portretteert in de media. ‘Waarom doen mensen die dit soort verhalen de wereld in helpen hun werk niet naar behoren?’

Ondanks dat het gerucht niet klopt, is de dieetgoeroe wel op de hoogte van waar haar vermeende nieuwe liefde uithangt. ‘Als zij beter hadden gecheckt hadden ze kunnen weten dat Rik al een week of vier, vijf op Curacao zit. Daar werkt hij aan een reportage voor zijn blad Felderhof.’

Update 19:58: Niet Sonja Bakker maar Koen Lenting zou een relatie hebben. Lees hier meer.

In hetzelfde interview liet Bakker weten dat ze geen liefdesrelatie heeft met Rik Felderhof. “Rik en ik hebben een warme vriendschap samen. Hij is een schrijfmaatje, die me door dik en dun steunt. Ik weet dat er allerhande speculaties zijn. Tegenwoordig hoef ik alleen maar aardig tegen iemand te doen of er wordt al geroepen dat ik een nieuwe liefde heb.

Lees ook:Ex-woordvoerder: ‘Sonja Bakker en Rik Felderhof hebben wél degelijk een relatie!’
Lees ook:Sonja Bakker voorlopig niet samen met Rik Felderhof
Lees ook:Sonja Bakker is de ‘avonturenmama’
Lees ook:‘Scheiding Sonja Bakker was gepland’
Lees ook:Sonja Bakker dumpt woordvoerder!

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Sonja Bakker is met Rik Felderhof op reis’

  1. Cath

    Beste Sonja,
    Als dit alles niet waar is: Er is alleen maar rook als er eerst vuur gemaakt is.
    Je hebt vele trouwe volgelingen die je door je persoonlijke belangen, welke dat dan ook zijn, laat vallen.
    Als ik mijn praktijk volgens jouw principes, die los van enige verantwoording of onderbouwing zijn, zou voeren dan zou ik mij schamen en zelfs teveel om te liegen dat je een affaire met Rik Felderhof, die eenmaal een “die hard” in zijn vak is en je laat vallen vallen als het het hem teveel belast, hebt en/of hebt gehad.
    Erg naief om te denken dat jij de enige ben die waar Rik Felderhof voor “valt”.
    Denk liever aan je kinderen.
    Overigens herhaalt jouw geschiedenis zich. Je bent van de ene relatie naar de andere gegaan.
    Wellicht eens te zien dat je zonder een man kunt en dan zou je een herstart in je leven kunnen maken waardoor je weer geloofwaardig wordt. Maak eens contact met David Letterman.
    Koefnoen al gezien van 03 oktober?
    Ik had overigens twee jaar geleden aan Tatjana van Strien gezegd: Ik geef Sonja twee jaar en dan gaat het mis.

    Groet,
    Cath

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>