Sonja Bakker is de ‘avonturenmama’

- The Little Mermaid: ArielCreative Commons License photo credit: Juliana Coutinho

Een veelbesproken scheiding, het stoppen van haar dieetimperium en een vermeende relatie met Rik Felderhof: 2009 was een bewogen jaar voor Sonja Bakker.

Om een en ander te verwerken, heeft ze zich op het schrijven van kinderboeken gestort.

Dat vertelt de dieetgoeroe donderdag in de Telegraaf.

In juli besloot Bakker na een huwelijk van vijf jaar te scheiden van echtgenoot Koen Lenting. Korte tijd later werd bekend dat ze zou stoppen met haar dieetimperium. Alsof dat nog niet genoeg was, bleven de roddels over een mogelijke relatie met presentator Rik Felderhof haar achtervolgen.

Om deze turbulente periode goed door te komen begon Sonja met schrijven. In eerste instantie alleen over haar scheiding, later ook over andere onderwerpen.

‘Toen het idee voor het kinderboek kwam, hoefde ik dus niet helemaal opnieuw te beginnen,’ vertelt Bakker. ‘Ik ben het alleen op een andere manier gaan doen.’

De hoofdpersoon uit haar eerste kinderboek ‘De avonturenmama’ is een persiflage op haarzelf, zo vertelt ze in het dagblad. ‘Ze beleeft allerlei gekke dingen, die ik uitvergroot.’ Haar kinderen Tristan en Finn helpen haar bij het bedenken van de verhalen.

Wie nog graag een paar kilo af had willen vallen met Sonja Bakker hoeft niet bang te zijn dat dit niet meer kan. Het is de bedoeling dat de dieetconsulente haar activiteiten in dit gebied weer oppakt, zij het wel kleinschaliger dan voorheen.

Lees ook:‘Scheiding Sonja Bakker was gepland’
Lees ook:‘Sonja Bakkers ex-man heeft al jaren relatie’
Lees ook:Ex-woordvoerder: ‘Sonja Bakker en Rik Felderhof hebben wél degelijk een relatie!’
Lees ook:Sonja Bakker gaat scheiden
Lees ook:Sonja Bakker stopt ermee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>