Sonja Bakker stopt ermee!

I hope I don't need ALL that!Creative Commons License photo credit: trekkyandy

Sonja Bakker is even helemaal klaar met afvallen.

De dieetgoeroe laat daarom weten dat er voorlopig geen nieuwe afslankboeken komen en dat ze stopt met haar praktijk.

Dat schrijft ze in een verklaring op haar website.

‘Ik neem een time-out omdat het me allemaal te veel wordt’, schrijft de gewichtsconsulente. ‘Ik moet aan mijn kinderen en mijn gezondheid denken.’ Naast haar praktijk stopt ze voorlopig ook met haar tijdschrift en het maken van tv-programma’s.

Bakker heeft vrijdagochtend haar personeel ingelicht over het besluit. Haar medewerkers bestaan grotendeels uit freelancers. Zij staan dus per direct op straat. Drie gewichtsconsulentes hebben een contract tot 1 januari. Zij blijven wel tot die tijd aan.

Een woordvoerder van RTL4 is verrast door de beslissing. Zij verklaart Sonja’s blog nog maar net te hebben gelezen. ‘We waren met haar in gesprek voor een nieuwe reeks SOS Sonja, maar we wachten nu eerst even af wat dit nieuws precies voor ons betekent.’

Eerder dit jaar werd bekend dat Bakker en Koen Lenting gingen scheiden. Naast echtgenoot was Lenting ook zakelijk manager van Sonja dieetimperium.

Het zou kunnen dat zaken en relatie zo met elkaar verweven waren dat een scheiding op dat vlak niet mogelijk is.  Wellicht dat er daarom een punt achter is gezet.

Maar meer tijd voor zoons  Tristan en Finn klinkt na jarenlang tropenjaren te hebben gedraaid ook niet geheel vreemd uit Bakkers mond.

Zaterdag zal de dieetgoeroe in de Telegraaf dieper ingaan op haar beslissing om te stoppen.

Lees ook:‘Scheiding Sonja Bakker was gepland’
Lees ook:‘Sonja Bakker is met Rik Felderhof op reis’
Lees ook:‘Sonja Bakker zoent andere man’
Lees ook:Koen: ‘Sonja Bakker en ik niet gebrouilleerd’
Lees ook:Sonja Bakkers grote verhuizing is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>