‘Sonja Bakker zoent andere man’

Red KissesCreative Commons License photo credit: queercatkitten

Het ergste leed over haar scheiding van Koen Lenting lijkt voor Sonja Bakker achter de rug.

Tijdens een housewarmingparty in haar nieuwe optrekje werd de dieetgoeroe gespot met een andere man.

Dat schrijft het roddelblad Privé deze week.

De mysterieuze man zou Sonja zelfs hebben afgedroogd nadat ze een duik in het zwembad had genomen. De twee verloren elkaar ook de rest van de avond geen moment uit het oog.

‘Bij het verwelkomen van de gasten, het toosten op het nieuwe huis en de doop van het zwembad, overal was de man bij aanwezig’, aldus Privé.

Na afloop van het feestje bleef de man nog even hangen. Sonja vond het allemaal best. Zelfs een poging tot een zoen wees ze volgens het roddelblad niet af.

‘Af en toe legde zij even haar hand op zijn arm, gaf hem daarna een warme knuffel en uiteindelijk volgde er een langdurige, innige kus.’

In juni werd bekend dat Sonja Bakker en haar man Koen Lenting na een huwelijk van vijf jaar uit elkaar zouden gaan. De dieetgeoroe besloot hierop naar een villa in Hoorn te verhuizen, die ze even daarvoor had gekocht.

Update 20/08/09: Volgens woordvoerder Hans Vos is de man die regelmatig bij Sonja’s huis wordt gespot een soort ‘dienstmeisje’.

‘Hij knapt klusjes op en houdt ‘s avonds een oogje in het zeil’, verklaart hij. ‘Het lijkt me onwaarschijnlijk dat er iets opbloeit, maar zeker weten doe je het nooit.’

Lees ook:‘Scheiding Sonja Bakker was gepland’
Lees ook:Sonja Bakkers grote verhuizing is begonnen
Lees ook:Koen: ‘Sonja Bakker en ik niet gebrouilleerd’
Lees ook:Sonja Bakker gaat scheiden
Lees ook:‘Sonja Bakkers ex-man heeft al jaren relatie’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>