Sonja Bakkers grote verhuizing is begonnen

IMG_6390Creative Commons License photo credit: gurms

In de normaal zo rustige kop van Noord-Holland rijden de verhuiswagens af en aan.

Van een hereniging tussen Koen Lenting en Sonja Bakker lijkt dan ook geen sprake meer.

Eerder deze week kwam Lenting vervroegd terug van een vakantie in Italië. Hij was hier met Sonja heengegaan om te kijken wat er nog van hun relatie over was. Maar 24 uur per dag op elkaars lip bleek voor te veel spanningen te zorgen.

Terwijl de dieetgoeroe met haar zoons nog in het buitenland verkeert, rijden in haar woonplaats de eerste verhuiswagens rond. Lenting heeft nu ook het huis van zijn moeder gekocht, die kort geleden in een verzorgingstehuis is opgenomen. Hier wil hij in het vervolg kantoor houden.

Voor de miljoenenvilla in De Hulk, waar Sonja Bakker zich wil vestigen, zijn eveneens volgepakte auto’s te zien. De oude bewoners van het pand zijn bezig met hun vertrek. De verwachting is dat Bakker hier na terugkomst zo snel mogelijk haar intrek zal nemen.

Koen blijft in het huis in De Goorn wonen. Daar gaan Tristan en Finn ook naar school. In welke plaats de twee kinderen straks het meeste tijd zullen doorbrengen, is nog niet bekend. ‘Daar zijn Koen en Sonja nog over aan het praten’, aldus een woordvoerder.

Lees ook:‘Scheiding Sonja Bakker was gepland’
Lees ook:Koen: ‘Sonja Bakker en ik niet gebrouilleerd’
Lees ook:‘Sonja Bakkers ex-man heeft al jaren relatie’
Lees ook:‘Sonja Bakker zoent andere man’
Lees ook:Sonja Bakker gaat scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>