Susan Sarandons dochter stript in tv-serie (foto’s)

the curves & the lines & the noiseCreative Commons License photo credit: TheAlieness GiselaGiardino²³

Zo moeder zo dochter.

Ruim twintig jaar nadat Susan Sarandon in The Hunger (1983) uit de kleren ging, toont haar dochter haar blote lichaam aan de wereld.

Eva Amurri vertolkt komend seizoen een bijrol als stripper in Californication.

The X-Files-acteur David Duchovny is verantwoordelijk voor de regie van deze populaire tv-serie. Amurri speelt hierin studente Jackie, die met strippen wat geld probeert bij te verdienen.

De 24-jarige schone is het resultaat van een avontuurtje dat de Amerikaanse actrice Susan Sarandon in de jaren ’80 met een Italiaanse regisseur had.

Net als haar moeder probeert zij nu met acteren haar brood te verdienen. Een rolletje in het populaire Californication komt daarbij goed van pas.

In de scène die nu is uitgelekt danst Amurri topless en in een aantal bevallige poses voor de op seks beluste professor Hank Moody (een rol van David Duchovny). Voor ze het beseft, ligt ze bij hem in de koffer voor een dieptegesprek.

In Nederland is de komedieserie op Comedy Central te zien. Op 28 september gaat op deze zender het derde seizoen van start. Amurri haar rol zit in het vierde seizoen, dus we moeten nog even wachten. Gelukkig bestaat er zoiets als internet…

Bekijk hier de beelden.

Lees ook:David Duchovny af van seksverslaving?
Lees ook:Compositiefoto dochter Beckhams
Lees ook:Tony Scott, regisseur Top Gun, pleegt zelfmoord
Lees ook:‘Michael Jackson heeft nog onbekende dochter’
Lees ook:Susan Boyle biecht op: Syndroom van asperger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>