Susan Boyle biecht op: Syndroom van asperger


photo credit: Rene Mensen

Susan Boyle lijdt aan het syndroom van asperger. Hier kwam de Britain’s Got Talent winnares zelf mee naar buiten. Tijdens haar geboorte liep de 52-jarige zangeres een hersenbeschadiging op. Het syndroom van asperger houdt in dat je communicatievaardigheden niet helemaal goed zijn. Susan zelf is blij met deze diagnose, nu weet ze eindelijk wat er aan de hand is. Ze heeft zich altijd al een rare vogel gevonden en is erg onzeker.

Lees ook:Kanye West heeft losse handjes
Lees ook:Madonna’s Jesus houdt van Susan Boyle
Lees ook:De zus van Beyoncé is woest op Jay Z!
Lees ook:Dochter Angelina krijgt een opgezet huisdier
Lees ook:Jack Osbourne heeft geen last van zelfmedelijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>