Compositiefoto dochter Beckhams

Victoria Beckham is vijf maanden zwanger en heeft eindelijk bekend gemaakt dat ze een dochter krijgt. Iedereen is laaiend enthousiast en er wordt druk gespeculeerd over hoe de eerste dochter van Posh en David eruit zal zien. Een mooi kindje wordt het sowieso, dat kan niet anders met twee van die knappe ouders!Compositietekenaar Joe Mullins denkt dat ze op haar moeder gaat lijken. Hij gebruikte recente foto’s van David en Victoria en middels de modernste techniek heeft hij getracht het uiterlijk van hun dochter te achterhalen. In juli wordt de kleine meid verwacht.

Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:Beckhams verwachten een mini Posh
Lees ook:Victoria Beckham krijgt een dochter
Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:Victoria Beckham geeft kleren van haar kinderen weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>