Victoria Beckham verpest American Idol-debuut

Victoria and David BeckhamCreative Commons License photo credit: friskytuna

Paula Abdul kan haar hart ophalen.

Victoria Beckham, haar vervangster in American Idol, heeft haar tv-debuut totaal verpest.

Sinds afgelopen week is Posh het nieuwe jurylid in de populaire Amerikaanse televisieserie.

Naar verluidt zou Abdul een te hoog salaris hebben gevraagd, waarna haar contract niet werd verlengd. Hierop werd een geschikte vervanger gezocht, die werd gevonden in de vrouw van David Beckham.

Wellicht dat de producenten nu toch op hun besluit terugkomen. Victoria schijnt haar eerste optreden namelijk totaal te hebben verbruid.

Met veel bombarie werd de voetbalvrouw binnengehaald. Want met La Beckham was niet alleen een plaatje voor het oog binnengehaald, maar ook iemand die verstand heeft van stijl en weet waaraan een goed media-optreden moet voldoen.

Nu de eerste opnames achter de rug zijn, lijkt dit toch wat tegen te vallen. Hoewel iedereen het er over eens is dat Posh er tijdens de audities in Denver prachtig uitzag, liet de rest van haar presentatie nogal te wensen over.

‘Het ging niet erg goed’, verklaart een insider tegenover RadarOnline. Volgens hem vertoonde de voormalig Spice Girl tijdens de opnames geen enkele juist emotie. ‘Victoria probeerde uit alle macht aardig te zijn, maar kwam in plaats daarvan over als koud en houterig.’

Dat was niet de enige afknapper. Deelnemers waren erg teleurgesteld dat niet Paula Abdul maar Victoria Beckham voor hen stond. Sommigen durfden zelfs openlijk voor de camera’s te vragen waarom het voormalig jurylid er niet was.

Het moge duidelijk zijn: er schuilt geen Paula Abdul in Posh. Misschien toch maar sparen voor de echte?

Lees ook:Victoria Beckham is ziek van zwangerschap
Lees ook:Victoria Beckham wordt oud!
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:‘Reünie Spice Girls zonder Victoria’
Lees ook:Victoria Beckham geboycot door Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>