David Beckham eenzaam naar Miami


photo credit: The Bay Area Bias

Nadat David Beckham stopte met voetballen bij Paris Saint-Germain, zag Victoria Beckham eindelijk haar happy family samenkomen in Londen, waar ze ook een prachtig huis gekocht hebben. Victoria kon niet wachten totdat ze eindelijk kon gaan settelen met haar gezin in Londen.
Deze droom moet ze nu toch weer op een laag pitje zetten, want David Beckham vertrekt naar Miami. Hij start daar een voetbalclub en is op zoek naar een villa waar hij dan een soort van parttime kan gaan wonen.

Hoevaak David Beckham per jaar in Miami zit, is nog niet bekend. Hij heeft samen met Victoria Beckham vier kinderen.

Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:David Beckam gaat eigen voetbalclub oprichten
Lees ook:De Tiara van Victoria raakt niet verkocht, pijnlijk!
Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:Beckham wil zijn ballen tattoëren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>