Victoria Beckham is ziek van zwangerschap

Ze heeft al drie keer een zwangerschap doorstaan, toch is dat geen garantie voor een probleemloze vierde zwangerschap. Victoria Beckham is er deze keer doodziek van. The Sun meldt dat Victoria er lijkbleek uitzag nadat ze gister met David en Gordon Ramsey en zijn vrouw Tana had gedineerd in een restaurant in London. Onderweg naar de auto gaf David zijn zieke zwangere geliefde een hand om haar te ondersteunen. Tja er zou een meisje in haar buik groeien, maar wel eentje die haar mama flink misselijk maakt. Poor miss Beckham!

Check de foto’s in The Sun:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/3396571/Preggers-Posh-feeling-peaky.html

Lees ook:Beckhams facebooken en twitteren over de baby
Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:Beckham onder vuur, 2e prostituee meldt zich
Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>