Leonardo DiCaprio aangevallen door haai


photo credit: tangi_bertin

Acteur Leonardo DiCaprio is in 2006 aangevallen door een haai. Tijdens een project ter bescherming van haaien zat DiCaprio in een kooi en kwam een witte haai angstaanjagend dichtbij. Tijdens de Ellen Degerenes deed de 39-jarige acteur zijn verhaal. Boven op de kooi zat nog een stuk tonijn en op de een of andere manier kwam de haai met de helft van zijn lichaam in de kooi. Leonardo maakte zich zo klein mogelijk en kwam gelukkig met de schrik vrij. Dit is wel het engste wat hij ooit heeft meegemaakt, vertelde hij in de talkshow.

Op dit moment is Leonardo DiCaprio te zien in de film: The Wolf Of Wallstreet. Waarin hij de hoofdrol vertolkt.

Lees ook:‘Leonardi di Caprio stopt samenwerking met Mel Gibson’
Lees ook:Leonardo DiCaprio geeft $ 500.000 weg op verjaardag
Lees ook:Leonardo DiCaprio’s bierbuik
Lees ook:Leonardo DiCaprio in The Great Gatsby
Lees ook:Leonardo DiCaprio date opnieuw zwempakmodel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>