Baby zonder naam voor Penelope Cruz…

Penelope Cruz (36) en haar man, acteur Javier Bardem (41) zijn dinsdag papa en mama geworden.Volgens de Spaanse krant El Pais beviel de actrice in een ziekenhuis in Los Angeles.Het geslacht en de naam van de baby zijn voorlopig nog niet bekend. Het is Penelope’s eerste kindje. Wordt vervolgd.

Lees ook:Penelope Cruz is zwanger
Lees ook:Penelope Cruz is stiekem getrouwd
Lees ook:Brad Pitt als cowboy = HOT
Lees ook:Penelope Cruz wil touwen in de slaapkamer (video)
Lees ook:Elizabeth Taylor vecht voor haar leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>