Penelope Cruz is stiekem getrouwd

Actrice Penélope Cruz is begin juli stiekem getrouwd met haar vriend Javier Bardem. Het mooie stel trouwde in het bijzijn van een kleine groep familieleden op de Bahama’s.Dit bevestigt haar woordvoerder tegenover de Britse krant de Daily Mail. Cruz droeg een jurk van John Galliano. Hoe deze jurk er uit zag of welke kleur ze droeg, is niet bekend. De 36-jarige Cruz en de 41-jarige Bardem zijn zo’n drie jaar bij elkaar. De vonk sloeg echter over tijdens de opnames van de film ‘Vicky Cristina Barcelona’ in 2007.

Het stel heeft de relatie lang ontkend. Totdat Bardem na het winnen van de award voor beste acteur op het filmfestival in Cannes, openlijk zijn liefde aan Cruz verklaarde. “Ik deel dit geluk met mijn vriend, mijn maatje en mijn liefde Penelope: ik ben je veel verschuldigd en hou heel veel van je.”

Lees ook:Penelope Cruz is zwanger
Lees ook:Jurk Jennifer Lawrence tijdens Golden Globes trending topic
Lees ook:Eva Longoria relatie met onbekende zakenman uit Mexico
Lees ook:Eva Longoria toont eindelijk haar geheimzinnige Mexicaanse vriend
Lees ook:Jurk Beyonce tijdens Grammy’s 10 miljoen waard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>