Twilight fan gedood tijdens Comic-Con ongeluk

Triest nieuws uit San Diego, waar morgen Comic-Con van start gaat. Een Twilight fan is voor het San Diego Convention Center door een auto aangereden en overleden. Twilight fans van over de hele wereld betuigen hun medeleven via Twitter en Facebook. Volgens de San Diego Union Tribune wachtte de 53-jarige vrouw, met vele andere fans, al sinds zondag voor het Convention Center om een goede plaats te bemachtigen voor het Twilight Panel. Volgens de San Diego Union Tribune gaat het om Gisela Gagliardi en was zij met een groep. Op het moment dat de organisatie de wachtrij aan het reorganiseren was nam ze niet het risico haar plaats in de rij kwijt te raken en stak, terwijl het licht op rood stond, de weg over.

Hoewel het  Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 2 Comic-Con panel pas donderdag gepland staat, begon de wachtrij, zoals ieder jaar eigenlijk, al vroeg. Het is de laatste film in de zeer succesvolle Twilight serie en geruchten gaan dat Robert Pattinson, Kristen Stewart en Taylor Lautner in het panel aanwezig zullen zijn. Summit en moederbedrijf Lionsgate publiceerden een persbericht over het ongeluk, waarin ze hun condoleances overbrachten aan de familie en vrienden van Gisela Gagliardi. Tevens benadrukten ze dat er een moment van herdenking zal zijn, donderdag tijdens het panel.

Lees ook:Comic-Con neemt afscheid van Twilight
Lees ook:Kristen Stewart: Sorry voor de pijn die ik veroorzaak, Robert!
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart vergeleken met Prinses Diana en Prins Charles
Lees ook:Justin Bieber fans trotseren sneeuwstorm Nemo
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>