Robert Pattinson en Kristen Stewart vergeleken met Prinses Diana en Prins Charles

Het is een zware week voor Robert Pattinson. Zijn nieuwste film ging vorige week in première en Cosmopolis is een film waar hij trots op is. Tijdens de promotietour die de premiere met zich meebrengt lijkt het echter minder om de film te draaien dan om datgene waar hij liever níet over praat: zijn persoonlijke leven. Het meest vervelende moment voor Robert Pattinson  deze week kwam op een wel heel onverwacht moment… in het vraag en antwoord panel van The New York Times.

Tijdens het TimesTalks panel samen met regisseur David Cronenberg werd Pattinson gevraagd naar de omgang met beroemdheden in de Verenigde Staten en de status die het beroemd zijn met zich meebrengt. Vooral de fascinatie van de fans met de sterren. Robert Pattinson’s antwoord: “Ik denk dat het komt omdat Amerika eigenlijk liever een koninklijke familie heeft. “ ”

Waarop de moderator, David Carr, een stap verder gaat: “Dus eigenlijk, als jij en Kristen Stewart ruzie maken is het net alsof Charles en Diana ruzie maken.” Het aanwezige publiek begint direct boe te roepen. Robert Pattinson en David Cronenberg lachen wat ongemakkelijk, maar Pattinson antwoordt uiteindelijk: “Zo ver zou ik nou ook weer niet willen gaan.” [bron: Gossip Cop]

Voor wie net onder een steen vandaan komt gekropen en écht geen idee heeft waar dit over gaat…. De relatie tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson kwam in zwaar weer toen US Weekly foto’s plaatste van Kristen Stewart in een intieme situatie met Rupert Sanders, haar regisseur tijdens Snow White And The Huntsman.

Eerder deze week zat Robert Pattinson al bij Jon Stewart aan tafel. Jon pakte het in The Daily Show iets handiger aan en besloot Pattinson te troosten met een beker ijs: “Laatste keer dat een relatie van mij slecht afliep, waren  Ben & Jerry mijn beste vrienden.” Bekijk die video HIER.

In Good Morning America maakte Robert Pattinson duidelijk dat hij niet van plan is om op televisie over zijn persoonlijke leven te praten: “De enige reden voor mij op televisie te komen is om mijn film te promoten. Ik heb nog nooit mijn persoonlijke leven besproken, waarom zou ik daar nu mee beginnen?”

Time Talks Panel met Robert Pattinson en David Cronenberg. Het bewuste stukje kun je vinden op 52:00.

Lees ook:Robert Pattinson bij Jimmy Kimmel: ik ben dakloos!
Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Robert Pattinson wordt getroost in Daily Show… met ijs
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart straalt in trailer On The Road

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>