Demi Moore geniet van nieuwe liefde

Demi Moore heeft een nieuwe liefde. Althans zo bericht Life & Style.

De 49-jarige actrice geniet op dit moment van een romantisch samenzijn met acteur Martin Henderson (37) in New Preston, Connecticut. Diverse mensen zagen het paar lunchen en getuigden hoe  flirterig ze zich gedroegen: “Ze stonden in de rij te wachten en op de achtergrond was een Colbie Caillat lied te horen. Demi Moore begon mee te zingen en te dansen op een speelse, flirtige wijze.”

Na de lunch deden ze wat boodschappen samen en reden terug naar het huis waar ze tijdens hun vakantie verblijven. Tijdens een feestje drie dagen eerder zagen aanwezigen al hoe geweldig ze er uitzag: “Ze zat op haar praatstoel en zag er gelukkig en gezond uit.”

De acteur uit Nieuw-Zeeland werd bekend toen hij tegenover Heath Ledger in de Australische tv show Sweat speelde. Het nieuws van het uitje komt na berichten dat de kinderen van Demi Moore geen contact meer met haar willen.

Sinds de pijnlijke (en nogal openbare) scheiding van Asthon Kutcher in november 2011 zouden de kinderen hun moeder niet meer herkennen. Na een moelijke tijd werd ze in februari uiteindelijk opgenomen in een afkick kliniek. De zenuwinzinking waar Demi Moore aan geleden zou hebben maakte dat haar kinderen constant op hun tenen moesten lopen. Ze hebben behoefte aan een moeder, niet aan een om aandacht roepende zus, zo meldde US Weekly half juli nog. Als de beelden die in Life & Style staan enige indicatie zijn, is Moore aan de beterende hand.

Lees ook:Demi Moore spreekt niet meer met haar dochters
Lees ook:Ashton Kutcher vraagt scheiding aan van Demi Moore
Lees ook:Demi Moore bestaat binnenkort niet meer
Lees ook:‘Ashton Kutcher gaat vreemd’
Lees ook:Demi Moore date ex-schoonvader!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>