Ashton Kutcher vraagt scheiding aan van Demi Moore


photo credit: Made In Hollywood
Na een jaar gescheiden leven heeft Ashton Kutcher eindelijk officieel scheiding aangevraagd van Demi Moore. Het stel trouwde in 2005, maar ging vorig jaar uit elkaar. Officieel bleven ze nog getrouwd. Tot nu dan. 

De 34-jarige acteur vraagt de scheiding aan, ruim een jaar nadat het stel aankondigde een punt te zetten achter hun zesjarige huwelijk. In november 2011 zei Kutcher over de beëindiging van zijn huwelijk met de 50-jarige Moore: “Ik zal voor altijd met een goed gevoel terugkijken op de tijd die ik heb gehad met Demi. Een huwelijk is een van de moeilijkste dingen in de wereld en helaas gaat het soms mis.” Ze hebben samen geen kinderen.

Kutcher wordt in zijn scheiding juridisch vertegenwoordigd door Laura Wasser. Zij heeft onder andere Britney SpearsKim KardashianHeidi Klum en Angelina Jolie bijgestaan tijdens hun scheiding.

Sinds negen maanden heeft Kutcher een relatie met zijn tegenspeelster uit That ’70s Show, Mila Kunis. Zij kwam deze week nog in het nieuws omdat ze het onderwerp was in een tirade van een Oekraïense politicus. De man uit het geboorteland van Kunis had haar uitgescholden voor vuile Jodin.

Bron: People

Lees ook:Demi Moore bestaat binnenkort niet meer
Lees ook:Demi Moore spreekt niet meer met haar dochters
Lees ook:Demi Moore date ex-schoonvader!
Lees ook:Demi Moore werkt aan autobiografie
Lees ook:Demi Moore geniet van nieuwe liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>