Demi Moore date ex-schoonvader!


photo credit: Alan Light

Demi Moore houdt het graag binnen een familie. Sinds een paar maanden heeft ze een nieuwe relatie, met de vader van haar ex! Haar ex Harry Morten en zij hadden zes maanden een relatie die in mei van dit jaar stuk liep. Zij en haar nieuwe vriend Peter Morten zijn ontzettend gelukkig met elkaar. Wel grappig dat Demi de liefde nu eindelijk bij een leeftijdsgenoot zoekt. Al die toyboys hebben haar blijkbaar niet gelukkig gemaakt.

Gelukkig zijn Harry en Demi als vrienden uit elkaar gegaan, anders zou het wel heel ongemakkelijk worden tijdens familiebijeenkomsten. Lekker makkelijk voor Demi, hoeft ze haar schoonfamilie niet opnieuw te leren kennen.

Een trouwerij van die twee hoeven we binnenkort niet te verwachten, Demi Moore is op dit moment nog steeds getrouwd met Ashton Kutcher. De scheiding is nog steeds niet rond.

Lees ook:Ashton Kutcher vraagt scheiding aan van Demi Moore
Lees ook:Demi Moore bestaat binnenkort niet meer
Lees ook:Demi Moore spreekt niet meer met haar dochters
Lees ook:Demi Moore in bikini (foto’s)
Lees ook:Demi Moore geniet van nieuwe liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>