Pink aangeklaagd voor geweld


photo credit: Neon Tommy

Zangeres Pink is door een paparazzi fotograaf aangeklaagd omdat zij hem zou hebben aangevallen. Pink en haar man Carey Hart worden allebei voor de rechter gesleept omdat ze de fotograaf, Boris Issaei, hebben geslagen en uitgescholden voor pedofiel. De fotograaf wilde namelijk tijdens het ongeval in juni foto’s maken van hun spelende dochtertje. Ook zijn er foto’s gemaakt toen ze hun dochter verschoond werd, waardoor er dus naaktofoto’s van haar zijn gemaakt. Logisch dat Pink flipt als er naaktfoto’s van haar dochtertje worden gemaakt. Sommige fotografen gaan ook wel echt te ver.

Lees ook:Mike Tyson voor de 8ste keer papa!
Lees ook:Pink cancelt concerten in V.S.
Lees ook:Gossip Girl ster Matthew Settle weer vrijgezel!
Lees ook:Pink doet Adam Lambert
Lees ook:Pink verkozen tot Vrouw van het Jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>