Pink verkozen tot Vrouw van het Jaar!


photo credit: Allisonnik

Billboard heeft Pink uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar 2013. Pink was erg verrast, maar super blij dat Billboard haar heeft uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Billboard Women in Music 10 december in New York.

Vorig jaar ging Katy Perry er met deze eer vandoor en de jaren daarvoor Taylor Swift en Beyoncé. Pink maakt het rijtje dit jaar dus mooi af.

Pink is uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar omdat zij dit jaar het bestverkochte album en populairste liedje had. De keus was daardoor erg gemakkelijk. Ik vind Pink een goed keus, een sterke vrouw die al sinds 2000 meerdere successen heeft behaald. Mijn favoriete liedje van haar is Just Give Me a Reason met Nate Ruess. Ze heeft deze onderscheiding terecht gewonnen!

 

Lees ook:Scarlett Johansson meest sexy vrouw volgens Esquire
Lees ook:Prince krijgt 2013 Billboard Icon Award uitgereikt
Lees ook:Nieuwe single One Direction: Story Of My Life
Lees ook:Pink cancelt concerten in V.S.
Lees ook:MusicMondays week 2: Justin Biebers nieuwste single

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>