Gossip Girl ster Matthew Settle weer vrijgezel!

Goed nieuws voor de dames: Gossip Girl’s Matthew Settle gaat scheiden! Settle en zijn vrouw Naama Nativ hebben besloten uit elkaar te gaan, meldt People vandaag. Het stel zou al een tijdje uit elkaar zijn.

Matthew Settle (40) en Naama (26) waren getrouwd sinds juli 2006 en heeft een 11 maanden oud dochtertje, Aven. Settle geeft toe te gaan scheiden en zegt dat alle aandacht uitgaat naar hun dochtertje. Settle zal binnenkort zijn debuut gaan maken op Broadway als advocaat Billy Flynn in de musical Chicago. Hij zal de rol spelen van 29 maart tot en met 6 juni.

Lees ook:Beyonce bestolen door eigen vader
Lees ook:Matthew McConaughey voor derde keer vader
Lees ook:Kris en Bruce Jenner uit elkaar!
Lees ook:Eva Longoria plant haar scheiding met militaire precisie
Lees ook:Zwangere Reese Witherspoon voelt zich dik

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gossip Girl ster Matthew Settle weer vrijgezel!

  1. Sierbestrating

    Zijn ex-vrouw lijkt wel erg veel op Lilly!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>