Prince krijgt 2013 Billboard Icon Award uitgereikt

Prince krijgt 2013 Billboard Icon Award
Creative Commons License photo credit: wonker

De 2013 Billboard Music Awards keren terug naar Las Vegas op 19 mei en dankzij een live uitzending vanuit het MGM Grand Garden Arena kan de wereld meegenieten. Want niemand minder dan Prince zal in de spotlights worden gezet. De legendarische zanger, schrijver, componist, muzikant, krijgt de Billboard Icon Award uitgereikt en de verwachtingen zijn hooggespannen  over zijn optreden tijdens de award show.

De Purple Rain zanger heeft afgelopen jaar voornamelijk gewerkt aan nieuwe muziek. Ik hoop van harte dat dit een nieuw album oplevert… Afgelopen week werden fans in Minneapolis al verrast met een serie kleinschalige clubconcerten.

Hoewel het enige moeite zal kosten om de beelden van de Billboard Awards hier te zien, het is goed te weten dat Billboard Prince zal eren dit jaar. In 2012 ging die eer nog naar Stevie Wonder.

[bron: Billboard]

Lees ook:Prince is terug: Screwdriver
Lees ook:Drie Brit Awards voor Lady Gaga
Lees ook:Spice Girls winnen Brit Award voor beste optreden
Lees ook:Britney Spears is back!
Lees ook:Whitney Houston komt met nieuw album

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>