Win een ‘Sorcerers Apprentice’ filmpakket!

Walt Disney Studios, producent Jerry Bruckheimer en regisseur Jon Turteltaub (het team achter de “National Treasure” films), presenteren THE SORCERER’S APPRENTICE . Een avontuur over een tovenaar en zijn leerling die meegesleept worden in een eeuwenoud conflict tussen goed en kwaad midden in Manhattan. Vanaf 29 juli is deze schitterende film in de Nederlandse bioscopen te zien en wij mogen een aantal goodiepakketten weggeven!

Balthazar Blake (NICHOLAS CAGE) is een tovenaarsmeester in het hedendaagse Manhattan die probeert zijn stad te beschermen tegen zijn aartsvijand, Maxim Horvath (ALFRED MOLINA). Balthazar kan dit echter niet alleen, daarom benadert hij de jonge Dave Stutler (JAY BARUCHEL). Dave is een doorsnee jongen maar heeft een verborgen potentieel om een tovenaar te kunnen worden. Balthazar neemt de jongen onder zijn hoede en geeft zijn opstandige leerling een stoomcursus magie. De twee onwaarschijnlijke partners zullen moeten samen werken om de duistere krachten te kunnen verslaan.

Het vergt het uiterste van Dave zijn moed om Balthazar’s training te overleven, de stad te redden en het meisje van zijn dromen voor zich te winnen nu hij is betiteld tot tovenaarsleerling.

WIN!
Wij mogen deze week een aantal Sorcerers Apprentice pakketten weggeven met hierin een exclusieve Dragon Ring, een pet, een T-shirt en natuurlijk 2 vrijkaarten voor de film. Om kans te maken op een van de pakketten die we weg mogen geven, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welk wereldberoemd beeld is te zien in onderstaande trailer?

Mail het goede antwoord tesamen met je naam en adres naar [email protected] o.v.v Sorcerers. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 25 juli 2010.

Lees ook:Win een Prince of Persia pakket!
Lees ook:Win een Prince of Persia pakket!
Lees ook:Win een Toy Story 3 pakket!
Lees ook:Win de DVD Old Dogs met John Travolta en Robin Williams
Lees ook:Win een Twilight Eclipse pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>