Win de DVD Old Dogs met John Travolta en Robin Williams

Op 29 september verschijnt de Disney film Old Dogs op DVD, een doldwaze en hartverwarmende komedie met in de hoofdrollen John Travolta en Robin Williams. Wij mogen deze week enkele exemplaren van deze DVD weggeven!

John Travolta en Robin Williams schitteren in deze hilarische komedie voor het hele gezin.
 De levens van twee beste vrienden staan op hun kop wanneer ze onverwachts met de zorg voor een zevenjarige tweeling belast worden, terwijl ze op het punt staan de zakendeal van hun leven te sluiten. De onbeholpen vrijgezellen proberen om voor de kinderen te zorgen, maar hun gestuntel leidt tot het ene debacle na het andere. Ze krijgen te maken met een gorilla en een aantal pikkende pinguins, maar komen misschien ook wel tot het nieuwe begrip van wat er echt toe doet om het leven.

 Old Dogs is een doldwaze en hartverwarmende komedie, met onder meer Seth Green, Matt Dillon en Lori Loughlina in buitengewoon grappige bijrollen.

WIN!
Om kans te maken op deze hilarische DVD, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Deze film is een echte familie-aangelegenheid voor één van de acteurs. Van elke acteur speelden ook zijn vrouw en dochter een rol in deze film?

Mail het goede antwoord tesamen met je naam en adres naar [email protected] o.v.v Old Dogs. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 4 oktober 2010.

Lees ook:Win de DVD en lunchkoffer van Nanny McPhee!
Lees ook:Robin Williams speelt Dwight D. Eisenhower
Lees ook:Win de DVD ‘When in Rome’
Lees ook:Win de DVD ‘Remember Me’
Lees ook:Win een Prince of Persia pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>