Symphonica in Rosso: twee concerten gaan door!

sing the blues..Creative Commons License photo credit: nettaphoto

Goed nieuws voor de Diana Ross fans: twee van de drie Symphonica in Rosso-concerten gaan door.

Dat heeft Marco Borsato woensdag bekend gemaakt op een persconferentie in het Amsterdamse Paradiso.

Om een en ander mogelijk te maken, verzorgt de zanger zelf twee extra optredens in het Gelredome in Arnhem. Van de opbrengst daarvan worden de mensen betaald die aan de shows meewerken.

Ondertussen is er ook met Diana Ross contact geweest. Zij is nog steeds bereid naar Nederland te komen. Volgens Borsato was een deel van haar gage al betaald.

Het aantal Symphonica-concerten wordt wel van drie naar twee teruggebracht. De optredens op 16 en 17 oktober gaan gewoon door.

De bezoekers die een kaartje voor de derde dag, 18 oktober, hebben gekocht worden over de andere optredens verdeeld. Hiervan zullen zij nog bericht krijgen.

De concerten van Marco Borsato vinden op 20 en 21 oktober plaats. Onder anderen Paul de Leeuw, Do, Roel van Velzen, Ilse DeLange, Jan Smit en Trijntje Oosterhuis zullen op beide avonden gastoptredens verzorgen. Guus Meeuwis speelt alleen op de eerste avond mee. Tijdens het tweede concert zal hij in het theater in Venlo staan.

Het doorgaan van de Symphonica-concerten is een welkom lichtpuntje voor de zanger na het faillissement van The Entertainment Group. Eerder deze dag bleek echter al dat de zanger zich hierdoor niet uit het veld zou laten slaan.

Lees ook:Jan Smit niet bij Borsato & Friends?
Lees ook:Guus Meeuwis eist geld van Marco Borsato
Lees ook:‘Marco Borsato’s bedrijf vraagt uitstel van betaling aan’
Lees ook:Marco Borsato zet zich in voor Diana Ross-concerten
Lees ook:Marco Borsato vraagt Joop van den Ende om raad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>