Brad Pitt betrokken bij motorongeluk in LA! (foto’s)

brad-pitt3Creative Commons License photo credit: oparazzi photos

Brad Pitts nieuwe hobby is hem zaterdag bijna noodlottig geworden.

De  acteur kwam in Los Angeles terecht in een motorongeluk.

Dat hebben verschillende Amerikaanse bronnen dit weekend gemeld.

De acteur stond na het ongeluk snel weer op zijn benen. Er is geen eenduidig verhaal over wat er zich nu precies heeft afgespeeld. Volgens de ene bron schampte Pitts spiegel slechts de zijkant van een passerende auto, terwijl een andere bron hem frontaal tegen de auto voor hem laat botsen.

Zo ver bekend zijn er bij de politiediensten van Los Angeles en Beverly Hills echter geen zware motor-ongelukken gerapporteerd, waardoor het er op lijkt dat een en ander wel mee is gevallen.

Er zijn bovendien talloze ooggetuigen die Pitt na het ongeval geanimeerd met fans hebben zien praten die hem te hulp waren geschoten.

De acteur heeft eerder in interviews verklaard recentelijk zijn hart te hebben verpand aan motoren omdat die hem in staat stellen makkelijk aan opdringerige paparazzi te ontkomen.

De afgelopen maanden heeft hij daarom een aantal blitse modellen voor zichzelf gekocht. Of het ongeluk zijn nieuwe passie heeft bekoeld, is niet bekend.

Hmmm…. Brad Pitt wordt eind dit jaar 46. Wellicht dat zijn nieuwe hobby ook het gevolg is van een kleine midlife-crisis?

Klik hier voor foto’s van het ongeluk.

Update 12.45: Brad Pitt zou zijn aangereden door een fotograaf. Klik hier voor de foto’s van het gesprek tussen hen twee.

Lees ook:Zie hoe Brad Pitt van zijn motor valt! (video)
Lees ook:‘Brad Pitt verafschuwt Aniston’
Lees ook:‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’
Lees ook:Schokkend: George Michaels autowrak (foto’s)
Lees ook:Brad Pitt nieuw gezicht Chanel No. 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>