‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’

Brad Pitt (46) kan zo af en toe flink wat drank achterover slaan. Zo veel dat anderen vrezen voor een alcoholvergiftiging. Dit vertelde Samm Levine, een van de mede-acteur van Pitt in Inglourious Basterds in een interview met UsMagazine.com.

De acteur laat weten dat Brad Pitt wel een drankje lust, maar dat hij samen met Quentin Tarantino zo veel achterover slaat, dat Samm bang was voor een alcoholvergiftiging als hij ze bij probeerde te houden. Volgens bronnen zou Brad Pitt ook niet vies zijn van een jointje op zijn tijd.

Lees ook:Brad Pitt slaapt met grote paarse dildo
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen
Lees ook:Brad Pitt koopt huisje in de Hollywood Hills
Lees ook:Brad Pitt: ‘Fotografeer nooit de kont van je vrouw’
Lees ook:Brad Pitt aan de botox?

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’

  1. Nick

    Gek he, met zo’n ziek wijf als vrouw

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>